STAVITE OVU STVAR U USISIVAČ I REŠIĆETE NAJVEĆI PROBLEM U KUĆI: Svi su POLUDELI za ovime, ravno je ČUDU
Usisivač, Foto: Printscreen

trik

STAVITE OVU STVAR U USISIVAČ I REŠIĆETE NAJVEĆI PROBLEM U KUĆI: Svi su POLUDELI za ovime, ravno je ČUDU

Iako eterična ulja nisu jeftina, imajte na umu da koristite samo nekoliko kapi što znači da će vam dugo trajati

Objavljeno:

Usisivač je verovatno najčešće korišćeni kućni aparat. Bez toga je gotovo nemoguće zamisliti svakodnevno čišćenje i održavanje doma čistim, urednim i mirisnim. Međutim, upravo zato što se toliko često koristi, izvor je nečistoća i neprijatnih mirisa. Priznajte, koliko puta ste jedva stajali i usisali prljavštinu sa podova dok je iz uređaja dopirao nepodnošljivo neprijatan miris? Zbog toga ga je potrebno redovno održavati i menjati kese čim se napune. U suprotnom, uređaj može biti preopterećen, što može skratiti njegov životni vek. Ako se neprijatni mirisi nastave širiti iz usisivača i nakon zamene kese, pokušajte da to rešite jednim brzim trikom.

Na jednu vatu ili jastučić stavite nekoliko kapi eteričnog ulja čajevca, a u drugu dodajte nekoliko kapi eteričnog ulja citrusa i stavite u vrećicu za usisivač – lakše ćete ih jednostavno usisati. Ulje čajevca, snažno prirodno sredstvo koje dezinfikuje životnu sredinu, uništava viruse i deluje antibakterijski, neutralisaće neprijatne mirise, dok će citrusi pružiti svež miris.

Iako eterična ulja nisu jeftina, imajte na umu da koristite samo nekoliko kapi što znači da će vam dugo trajati. Međutim, postoji još jedno rešenje, proizvod namenjen za mašine za sušenje veša, kojim se mogu neutralisati neprijatni mirisi u usisivaču. To su maramice koje služe umesto omekšivača, a obično se koriste tokom sušenja veša. Maramice su mogle da obezbede prijatan miris u usisivaču do deset da

02:31

SVI SADA IMAJU SERTIFIKATE ZA MED, ALI ON NIJE PRAVI! Ekserti dali savet pri kupovini meda: OVO OBAVEZNO POGLEDAJTE

(Espreso/ Krstarica/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.