POZNATI MODEL OTKRILA TAJNU NAJBOLJEG INTIMNOG ODNOSA: Ako muškarac OVO radi, žena će sigurno doživeti jak VRHUNAC
Hajdi Klum, Foto: Profimedia

kaže da je probala mnoge...

POZNATI MODEL OTKRILA TAJNU NAJBOLJEG INTIMNOG ODNOSA: Ako muškarac OVO radi, žena će sigurno doživeti jak VRHUNAC

Slavni model Hajdi Klum je bez dlake na jeziku

Objavljeno:

Poznata po blesavim i smelim modnim izdanjima, često deli stvari iz privatnog života, pa i kada su u pitanju intimni odnosi.

Nedavno je gostujuću u podkastu "Call Her Daddy" otvoreno pričala o tipu muškarca koji preferira, dotakla se kako bivšeg, tako i sadašnjeg muža. Pa tako svog bivšeg muža, italijanskog biznismena nazvala je "jako starim". Razlika u godinama između njih dvoje bila je 14 godina, dok je sadašnji muž mlađi od nje.

Hajdi Klum
foto: Printscreen Instagram/heidiklum

Zatim se osvrnula na svoj intimni život sa sadašnjim partnerom, Tomom Kaulicom. Otkrila je da provode sate i sate u spavaćoj sobi. I izgleda da je to jedno od uspeha njihovog odnosa. Kaže da dobije želju za intimnim odnosom kad god pogleda svog supruga. Heidi je otkrila i da su najluđa mesta na kojima je vodila ljubav - privatni avion i more. Poznata Nemica podelila je da je sa suprugom koristi igračke sa odrasle u spavaćoj sobi.

"Pa zašto ne? Osim toga, ako dosta vodite ljubav, puno sati u komadu, mora više toga da se događa. Mislim da je ženi lakše nego muškarcu jer je pitanje da li je muškarac toliko izdržljiv. Muškarci su obično ti koji ne mogu baš dugo. Ali moj muž može", otkrila je, a zatim dodala da je u životu probala "mnogo različitih kobasica".

"U životu sam probala mnogo različitih kobasica. Ali završila sam s nemačkom. Nemačke kobasice, šta reći?", zaključila je.

BONUS VIDEO

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/srbijadanas/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.