ŽENE OTKILE KOJE OSOBINE IMAJU MUŠKARCI KOJI IH NAJBOLJE ZADOVOLJAVAJU: Tajna je u jednoj koju malo koji ima
Ilustracija, Foto: Kostiantyn Zapylaiev / Alamy / Alamy / Profimedia

savet

ŽENE OTKILE KOJE OSOBINE IMAJU MUŠKARCI KOJI IH NAJBOLJE ZADOVOLJAVAJU: Tajna je u jednoj koju malo koji ima

Žene rekle sa kakvim muškarcima imaju najbolji seks

Objavljeno: 11:53h

Ženski orgazam uvek je komplikovana tema, a mnogi muškarci ga još uvek ne shvataju. Ali, neka istraživanja donose nove ideje i informacije koje bi ženama mogle biti zanimljive.

Istraživanje koje je nedavno objavljeno u časopisu Socioaffective Neuroscience & Psychology navodi da duhoviti, kreativni i emocionalno topli muškarci imaju talenta za orgazme. Naime, istraživanje su provele 103 neudate žene starosti od 20 do 69 godina koje su ispunile približno 71-minutnu anketu o svojoj seksualnoj prošlosti.

Žene koje su bile u vezama nisu bile deo ankete jer su istraživači verovali da bi se ‘one u vezi mogle osećati obaveznim da ocene svog sadašnjeg partnera povoljnijim nego što je to realno’.

Cilj istraživanja bio je otkriti koje osobine kod muškaraca ženama omogućavaju najugodnije orgazme. Jedan od bitnih faktora je i – privlačnost, koja omogućuje ženama da dožive intimnost na puno višem nivou.

Seks
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Međutim, istraživanje je takođe istaklo da se privlačnost ne temelji samo na dobrom izgledu.

– Uzorak pronađen u našim rezultatima sugeriše da ženski orgazmi više ovise od osobina koje potencijalno predstavljaju pažljivost, kao što je emocionalna toplina, nego klasični elementi dobrih gena i muževnosti – objavljeno je.

Prema istraživanju, najbolja iskustva žene su imale s muškarcima s pozitivnim osobinama.

– Partneri koji su izazivali visoke stope orgazma ocenjeni su kao duhovitiji, kreativniji, topliji, verniji i boljeg mirisa od partnera koji su izazivali niske stope orgazma, a takođe su se više trudili da izazovu partnerski orgazam – navodi studija.

Bonus video:

02:04

PSIHOLOG NIJE TU SAMO ZBOG PROBLEMA Pevačica otkrila: Nije slučajno da je sve više zastupljeno među javnim ličnostima

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.