OVAJ DAN U FEBRUARU ĆE BITI POSEBNO POVOLJAN ZA LJUBAV: 4 horoskopska znaka će upoznati SVOJU PRAVU LJUBAV
Foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

astro

OVAJ DAN U FEBRUARU ĆE BITI POSEBNO POVOLJAN ZA LJUBAV: 4 horoskopska znaka će upoznati SVOJU PRAVU LJUBAV

Ovog datuma svi će osetiti ovaj eksplozivni nalet ljubavi, a posebno četiri horoskopska znaka

Objavljeno:

Stigao je februar - mesec koji se najviše povezuje s ljubavlju i romantikom – i spreman je da obeleži vašu 2024. Sa sezonom Vodolije u punom jeku i mnoštvom planeta koje ulaze u taj vazdušni znak, logično je da želite da se pripremiti za mesec koji je pred nama. Kasnije u toku meseca, Sunce će se prebaciti u Ribe, a usput će biti spremno dosta intenzivnih tranzita da nas drže na nogama.

Iako bi većina pretpostavila da je 14. februar idealan dan za romansu, astrološko vreme daje drugačiju sliku za ovaj mesec. Dakle, šta to znači za naše romantične težnje i planove?

Tokom meseca, nekoliko planeta će se preseliti u Vodoliju. Pratimo Mars i Veneru, koji bi trebalo da pređu u Vodoliju 12. i 16. februara. Venera je povezana sa ljubavlju, romantikom i lepotom i često odražava naše želje, ono što nas privlači i šta cenimo. Mars je planeta akcije, tvrdnje i nagona pa može da odražava naš seksualni nagon i libido te akcije koje preduzimamo da bismo ispunili sebe zadovoljstvom.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Međutim, 22. februara ovo dvoje će dostići svoj vrhunac i formirati tačnu konjunkciju, što znači da su najbliži jedno drugom u stepenu koji mogu biti. Sa ovim moćnim tranzitom, većina nas će se osećati duboko privrženo i želeće da uživa u životu u potpunosti. To podrazumeva i da ćete se osećati seksualno privlačnim ali i zainteresovanim za suprotni pol. Kada se ove dve planete spoje, stvari mogu postati veoma strastvene, i to vrlo brzo!

Međutim, to nije jedini rezultat koji ovaj tranzit može doneti. Ove dve planete u konjunkciji takođe mogu da donesu mogućnost velikih romantičnih gestova, započinjanja novih poglavlja u ljubavi i odnosima te podizanja stvari na sledeći nivo. Iako znak Vodolije možda neće izgledati kao tipičan romantičar, on ceni duboke temelje prijateljstva i mentalne veze - kada je Vodolija sigurna, nema mnogo toga što se neće učiniti za one koji je vole. Međutim, Sunce u Ribama, sa svojim asocijacijama na sanjarenje i idealistički romantizam, donosi dozu vašeg romantile uskovitlanu emocijama.

Naravno, važno je paziti na intenzivne emocije, jer će Mesec biti u znaku vatrenog, pomalo dramatičnog Lava. Iako Mesec u Lavu može biti velikodušan i ne plaši se velikih romansa, to takođe može dovesti do žestokih rasprava ili neslaganja – kanalisanje svu tu strast u nešto manje produktivno. Međutim, ako ste voljni, ovi trenuci mogu biti kratki i lako se mogu oprostiti ako ste voljni da ne budete ljuti zbog kazne.

Iako svi horoskopski znaci mogu imati koristi od energije ovog tranzita, ova četiri horoskopska znaka možgu biti posebno romantični.

Horoskop
foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

Vaga

Ovaj tranzit će se desiti u vašoj 5. kući romantike i kreativnosti - neka varnice lete! Vaša druželjubiva priroda već dobro funkcioniše s osobom s posla koja je u vazdušnom znaku Vodolije, tako da to može da pređe na nov nivo - od romantičnih gestova do istraživanja u seksu. Ako ste slobodni, možda ćete otkriti da vas drugi privlače više nego obično – flertovanje i razigrano zezanje dobro će vam ići u prilog. Ako ste u vezi, ovo može otvoriti vrata za nove kreativne, senzualne načine povezivanja - a ako ste želeli da probate nešto novo, 22. februara bi moglo biti idealno da pokušate!

Lav

Ovaj tranzit će se desiti u vašoj 7. kući partnerstva, što može ponuditi odmor i novi zaokret u vašim odnosima! Ako ste slobodni, ovo može biti vreme uzbudljivih novih veza, upoznavanja sa potencijalnim partnerima iz odnosa jedan na jedan i otkrivanja onoga što želite u smislu romantike. Ako ste u vezi, ovo može dobro poslužiti kao vreme za prelazak veze na sledeći nivo dok potpuno uronite u strastvena iskustva. Predlozi i veliki gestovi danas mogu biti inspirativniji!

Rak

Ovaj tranzit će se desiti u vašoj 8. kući intimnosti i zajedničkih resursa, čineći danas moćnu priliku za transformaciju vaših odnosa. Ovo može dovesti do seksualnih otkrića i istraživanja stvari koje ste držali potisnuti ili jednostavno želeli da bolje razumete. Ovo takođe može poslužiti kao dan u kojem emocionalni i seksualni trenuci čine da se osećate povezanije i bolje razumljivo, a strast i želja su danas na vrhuncu.

Vodolija

Ovaj tranzit se dešava u vašoj 1. kući sopstva i identiteta, što vas danas čini magnetom za privlačnost. Verovatno ćete osećati više samopouzdanja nego inače, što bi moglo da ide u vašu korist ako raspodelite svoje karte kako treba. Ukoiko ste slobodni, mogli biste primetiti da vas drugi smatraju privlačnijim nego inače. Ako ste pak u vezi, možda ćete se ohrabriti da povučete prve poteze ili pokrenete stvari u romantičnom smeru - odluke su 22. februara pod vašom kontrolom.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.