OVAJ DATUM U FEBRUARU DONEĆE VAM BOGATSTVO: Možete da zaradite GOMILU NOVCA, ali samo NA TAJ DAN
Ilustracija, Foto: Profimedia

paŽnja

OVAJ DATUM U FEBRUARU DONEĆE VAM BOGATSTVO: Možete da zaradite GOMILU NOVCA, ali samo NA TAJ DAN

Mesec u Jarcu donosi sreću u vezi sa novcem i poslom.

Objavljeno:

Astrolozi objašnjavaju da pojedini datumi u februaru mesecu mogu da nam donesu veliki novac, ali da isto tako u određenim periodima ne treba da se zalećemo.

1. februar

Prvi dan februara će proteći pod uticajem opadajućeg Meseca u Vagi. Iako nije opasan, nije ni povoljan dan. Astrolozi savetuju da izbegavate kupovinu, pozajmljivanje novca ili započinjanje važnih stvari na poslu.

2. i 3. februar

Opadajući Mesec u Škorpiji donosi vrlo povoljan period za finansijski sektor. Ova dva dana će vam pružiti puno snage, pa će finansijski planovi većine ljudi biti uspešni uz odgovarajući stepen odgovornosti. Slobodno možete kupovati za svoj dom.

4, 5. i 6. februar

Tokom ovih tri dana, predstavnici kreativnih zanimanja mogu očekivati manje prihode. Takođe, ovo nije pogodno vreme za započinjanje novih poduhvata, sklapanje poslovnih poznanstava ili online kupovinu.

7. i 8. februar

Vodolija
foto: Profimedia

Mesec u Jarcu donosi sreću u vezi sa novcem i poslom. Ovi dani će vam doneti puno snage i energije, omogućujući važne kupovine i ulaganja u posao. Preporučuje se veći rad i manje lenčarenja.

9. i 10. februar

Deveti februar je poslednji dan Meseca u opadanju, dešava se u znaku Vodolije. Ovo nije najpovoljnije razdoblje za aktivan rad, pregovore ili sticanje novih znanja. Novac neće dolaziti sam od sebe, pa će biti potrebno maksimalno se potruditi. Na dan mladog Meseca 9. februara važno je postaviti nove ciljeve za budućnost.

10. i 12. februar

Ribe nisu baš naklonjene rastućem Mesecu. Tokom ova dva dana, preporučuje se posvetiti više vremena odmoru i smanjiti rizike. Budite oprezni sa novcem, ali je ovo povoljno vreme za kreativan rad.

13. i 14. februar

Ova dva dana su idealna za nove početke, traženje motivacije i inspiracije. Rastući Mesec u Ovnu pozitivno utiče na finansijsku sreću, posebno za one koji su spremni na nova poznanstva i donošenje ozbiljnih odluka.

15. i 16. februar

Aktivni Mesec pod uticajem Bika preporučuje oprezno trošenje novca i izbegavanje razmetanja. Astrolozi savetuju samo nužne kupovine, bez stresa. Mirne i odmerene akcije će biti uspešne.

17. i 18. februar

Ovo je povoljan period za nove početke na poslu, posebno zbog uticaja vazdušnog elementa Blizanaca. Ti dani mogu biti produktivni za otvaranje bankovnih računa, kupovinu nameštaja, ulaganje u nove veštine i vođenje razgovora.

19, 20. i 21. februar

Izlazak Meseca u Raku nije najpovoljnije vreme za kupovinu. Preporučuje se izbegavanje velikih troškova, a astrolozi upozoravaju da se ne zadužujete bez potrebe. Ovi dani su idealni za opuštanje i odmor.

22. i 23. februar

Aktivnost Meseca pod uticajem Lava je povoljna za kupovinu. Očekuje se veliki profit i sreća za predstavnike profesija povezanih s upravljanjem osobljem.

24, 25. i 26. februar

Pun Mesec u Devici je rizično vreme za kupovinu i putovanja. 25. i 26. februara, Mesec će opadati u istom znaku, pa je ovo vreme za trošenje novca na putovanja, promene okoline, traženje ljubavi, romansu i darivanje voljenih osoba.

27. i 28. februar

Opadajući Mesec u Vagi i energija vazdušnog elementa pozitivno će uticati na koncentraciju, ali negativno na ambicije. Ovi dani su povoljni za tihi rad i pažljivo vođenje poslova vezanih uz novac.

29. februar

Poslednji dan zime Mesec u opadanju susreće se sa Škorpijom, pružajući optimističan završetak meseca. Veliki uspeh se očekuje u finansijskom sektoru, posebno za osobe koje se bave kreativnim radom, obrazovanjem i mentorstvom.

03:26

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju

(Espreso/informer/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.