BEZDUŠNA MAJKA OSTAVILA SINA (7) SAMOG U STANU I OTIŠLA DA ŽIVI SA DEVOJKOM: Živeo DVE GODINE, a onda uradio OVO
Policija je saznala za slučaj nakon što je komšija u prizemlju uhvatilo dečaka kako uzima paradajz, Foto: Profimedia

priča koja šokira

BEZDUŠNA MAJKA OSTAVILA SINA (7) SAMOG U STANU I OTIŠLA DA ŽIVI SA DEVOJKOM: Živeo DVE GODINE, a onda uradio OVO

Policija je saznala za slučaj nakon što je komšija u prizemlju uhvatilo dečaka kako uzima paradajz, a policija je pozvana neposredno nakon dečakovog devetog rođendana

Objavljeno: 13:59h

U medijima se pojavila prva slika bezdušne majke koja je napustila sedmogodišnjeg sina da živi sa svojom devojkom, otkriva MailOnline. Aleksandra Oger (39) osuđena je zbog toga što je ostavila sina na dve godine u hladnom stanu na drugom spratu dok se ona odselila da živi sa svojom ljubavnicom Šarlin Miler i njeno dvoje dece, koja nije optužena za zločine. Dečak je bio primoran da se sam snalazi, jedući konzervisanu hranu i paradajz ukraden iz komšijskih špajza između 2020. i 2022. godine. Policija je saznala za slučaj nakon što je komšija u prizemlju uhvatilo dečaka kako uzima paradajz, a policija je pozvana neposredno nakon dečakovog devetog rođendana. Tragična priča u selu Nersac blizu Angulema na jugozapadu Francuske šokirala je svet. Detalji su se pojavili ranije ovog meseca kada se majka dvoje dece pojavila pred sudom u Angulemu optužena za napuštanje dece. Tužiteljka En Medioni objasnila je kako je dečak ostavljen u stanu bez tople vode i grejanja i umotan u tri ćebeta da bi se zagrejao.

U kškoli nisu primetili da se događa ništa loše u kući dečaka
U kškoli nisu primetili da se događa ništa loše u kući dečakafoto: Profimedia

Opisujući slučaj kao "tužan", ona je rekla: "Dete nije imalo načina da se opere ni toplom vodom", dodajući da postoji i "strašna strana priče". Aleksandra je tvrdila da nije napustila sina i rekla da je bila 'dobra majka', ali podaci mobilnog telefona pokazuju da je većinu svog vremena provodila tri milje daleko u Sireuil-u. Njen advokat Emili Lagard rekla je na sudu da Oger "nije bila loša majka, ali joj je potrebna prilika da objasni svoje postupke".

Aleksandra je takođe insistirala da su njene komšije pogrešile i da mobilni podaci nisu bili konačni jer je „često zaboravljala i gubila telefon“. Gospođa Medioni je tražila kaznu od 18 meseci zatvora, ali se sudija Anselin Nua složio, da bi presuda bila preinačena na 12 meseci i naložila Aleksandri da služi šest meseci sa nanogicom. Iznoseći kaznu, sudija je rekao: „Dokazi su neoborivi. Napustila si svog sina.'

Lokalna policija i dalje ispituje direktora i osoblje u dečakovoj lokalnoj školi da bi ustanovila zašto osoblje nije izrazilo zabrinutost. Aleksandrine objave na društvenim mrežama su bizarno pune emotivnih poruka i fotografija njenog napuštenog sina i njegove starije braće i sestara. Njena biografija glasi: „Moja porodica, moja sreća je sve što je važno. Mnogo te volim.' Njeno najstarije dete – za koje se smatra da ima 17 godina – takođe je otuđeno od svoje majke i veruje se da živi sa ocem dok je njegov napušteni brat u hraniteljskoj porodici i ne želi da ima ništa sa majkom.

Veruje se da je imala treće dete, ćerku koja je umrla pre nekoliko godina. U postu u kojem joj odaje počast na njen rođendan, ona je napisala: „Zauvek sam tužna što sam izgubila svoju princezu.“

Aleksandra je takođe podelila njene slike sa Šarlin i veruje se da su njih dve ime građansku ceremoniju venčanja, jer je slika burmi koja se nalazi na njenim društvenim mrežama objavljena 2019. U jednom postu napisanom u leto 2018. Aleksandra piše: „Svaka porodica ima istoriju. Dobro došli u naše“, na šta je Šarlin odgovorila: „Volim te, ljubavi moja“.

Dok druga njena objava glasi: 'Porodica je mesto gde život počinje i gde ljubav nikada ne prestaje.' Dok je njen sin živeo sam, postavljala je slike dece njene ljubavnice, ali ništa od svoja dva sina. Par sada ima troje druge dece, rekle su komšije, od kojih je jedno rođeno veštačkom oplodnjom.

Šarlinino porodično stablo na društvenim mrežama ne pominje Aleksandrino dvoje djece, iako su ostala tri imena. Komšinica preko puta stana na drugom spratu u kojem je dečak živeo u MailOnline-u je rekla: „Ovde sam 18 godina i ona se uselila negde 2019. godine, neposredno pre Covida. Ona je bila ovde sa dva dečaka, jednim starijim i mlađim, a onda sam odjednom prestala da je viđam sa starijim dečakom i čula sam da je otišao da živi sa ocem. Viđala sam malu, ali vrlo retko, ne izlazim mnogo napolje, a ponekad sam viđala mamu da s vremena na vreme dođe sa torbom za kupovinu".

"Nisam imao pojma da je dečak sam tamo. Uvek je izgledao tako dobro negovan kada sam ga videla i neverovatno je pomisliti da se ovo dešava. Uzbunu je digao komšija u prizemlju nakon što su uhvatili dečaka kako krade paradajz iz gajbice ispred stana. Majku nisam videla već neko vreme, prvi put je neko nešto saznao kada je policija došla da me pita, a sada znam da se preselila u selo udaljeno 5 km odavde sa svojim novim partnerom, ženom.“

Dečak ostavljen u stanu bez tople vode i grejanja i umotan u tri ćebeta da bi se zagrejao.
Dečak ostavljen u stanu bez tople vode i grejanja i umotan u tri ćebeta da bi se zagrejao.foto: Profimedia

Direktorka osnovne škole koju je dečak pohađao rekla je za MailOnline: „Uvek je bio veoma pristojan i veoma dobar u školi. On je sada ovde i nije više učenik. „Ništa nije ukazivalo da nešto nije u redu, inače bismo podigli uzbunu. 'Majka bi ponekad čekala ispred škole i dolazila na roditeljske večeri, ali nisam primetila ništa loše.'

Komšinica preko puta bungalova u kojem majka živi sa svojom partnerkom i koja je rekla samo svoje ime, Mari rekla: „Nisam imala ništa osim problema od nje i njene prijateljice. „Imaju troje male dece, ali nije jasno da li su na hraniteljstvu ili od surogat majke i tako su bučni. „Ne morate da pitate mene – pitajte bilo koga i kada kažemo „molim vas, stišajte buku“ sve što dobijete je zlostavljanje.

„Neki ljudi kažu da ne mogu da veruju da bi majka napustila svoju decu, ali recite mi ovo, zašto ništa nije pronađeno u stanu u Nersaku, a umesto toga sva njena imovina je ovde u Sireuil-u, gde joj živi partnerka. To mi je policija rekla. „Nisam je video nedelju dana ili više, a priča da nekoliko nedelja živi van grada dok se sva gužva ne smiri.“ Aleksandra nije mogla biti dostupna za komentar, dok je njen advokat za MailOnline rekao: "Nemam nameru da dajem bilo kakvu izjavu."

BONUS VIDEO:

01:26

Aleksandra Nikolić proslavila 26. rođendan

(Espreso/ Naj Žena/ Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.