KOJI STE VI TIP ŽENE, ALFA, BETA... VOĐA ILI DOMAĆICA? Vaš karaker otkriva MNOGO O VAMA
Žena, Foto: Printscreen TikTok/storyoffran

pažnja

KOJI STE VI TIP ŽENE, ALFA, BETA... VOĐA ILI DOMAĆICA? Vaš karaker otkriva MNOGO O VAMA

Većina žena se može pronaći u opisu ovih šest tipova karaktera

Objavljeno: 22:32h

Da li ste samouvereni ili skloni samoanalizi i samokritici? Da li volite velike kompanije ili se najbolje osećate u društvu samo jedne osobe? Da li provodite vreme kod kuće ili volite da izlazite i putujete?

Većina žena se može pronaći u opisu ovih šest tipova karaktera. Nastavite da čitate, zabavite se i saznajte da li ste alfa, beta, gama, delta, sigma ili omega žena?

Alfa ženska

Alfa žena je samouverena, čvrsto stoji na zemlji i ima svoj stav, ali voli da čuje i mišljenje drugih. Ona neće pristati na kompromis samo da bi održala „mir u kući”. Ona će izraziti svoje misli bez straha od osude okoline.

Alfa žena je uspešna u svom poslu – vredna je, harizmatična i puna ideja. Ona veruje u osnaživanje žena i neće poniziti drugu ženu da bi stigla do vrha. Iako veoma društvene i često popularne u većim društvima, alfe takođe uživaju u samoći.

Devojka, Žena
foto: Printscreen Instagram/jasmine_groganxo

Beta žene

Beta žena je opuštenija od alfe, ali to ne znači da možete da je iskoristite. Ako oseti da ima toksičnu osobu u svom društvu, nestaće iz svog života bez mnogo objašnjenja.

Iako se beta ženka neće složiti sa svime što čuje od drugih, ponekad će uskratiti svoje mišljenje kako ne bi izazvala svađu ili žestoku raspravu. Mir joj je važniji od života pun svađa. Ova vrsta osobe je ljubazna i puna ljubavi – beta žene su brižne i odane prijateljice.

Gama žene

Nezavisna, organizovana i odlučna – to je gama žena. Ne treba joj ničije odobrenje da bi preduzela važne akcije u životu. Naprotiv, veruje samo sebi. Veoma je samosvesna i brižna – neće započeti romantičnu vezu sa nekim iz pogrešnih razloga ili samo da bi se osećala bolje.

Njen dom je organizovan i uredan kao i njeni lični i poslovni odnosi. Ne postoji nered koji ga drži skrivenim od pogleda javnosti. Gama žena uvek ima listu ciljeva koje želi da postigne i stalno radi na tome da postane najbolja verzija sebe.

Delta žene

Žena koja pripada Delta tipu je prava domaćica – više voli da provodi vreme u svom domu. Ima odlične komunikacijske veštine i lako se povezuje sa drugima. Ipak, više voli da provodi vreme sa svojim najmilijima oko porodičnog ognjišta, nego da putuje, upoznaje nove ljude i izlazi na mondenska mesta.

Delta žene poklanjaju veliku pažnju svom izgledu, orijentisane su na detalje i odlično upravljaju porodičnim budžetom.

Sigma žena

Žena Sigma je veoma emotivna, uvek će vam reći kako se oseća, posebno kada je loše raspoložena. Lako se veže za druge ljude – bez obzira da li su za nju dobri ili loši.

Izuzetno je lojalna i podržava ljude koji su joj važni u životu. Zato može da bude odličan prijatelj, ali i često strada kada se nađe u „lošem” društvu. Međutim, kada je u društvu pravih ljudi, napreduje u svakom pogledu.

Omega žena

Omega je introvertna osoba – većinu vremena provodi sam sa dobrom knjigom u ruci. Voli samoću i potrebno joj je mnogo vremena da se poveže sa nekim, veruje toj osobi i otvori joj se. Kada to uradi – imate najboljeg prijatelja i partnera za ceo život. Ona će biti pažljiva prema vama i čuvaće sve vaše tajne.

Omega ne voli gužvu, više voli duboke razgovore jedan na jedan od površnog ćaskanja sa velikom grupom ljudi. Upravo zbog toga će neki ljudi pomisliti da je emocionalno hladna, što uopšte nije tačno.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Krstarica/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.