MUŠKARCI KOJI IMAJU OVAKVE ŽENE PORED SEBE SU 10 PUTA SREĆNIJI OD OSTALIH: Ovakve lepše polovine morate da tražite
Ljubav, Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

saznajte

MUŠKARCI KOJI IMAJU OVAKVE ŽENE PORED SEBE SU 10 PUTA SREĆNIJI OD OSTALIH: Ovakve lepše polovine morate da tražite

Istraživanja su pokazala da su muškarci koji imaju punije devojke srećniji od muškaraca koji su u vezama sa mršavim ženama

Objavljeno:

Naučnici sa Nacionalnog autonomnog univerziteta Meksika sproveli su istraživanje kako bi utvrdili koji tip žene čini muškarce srećnijima i došli su do veoma zanimljivih rezultata.

Naime, iako mnogi pri izboru partnera gledaju na izgled, istraživanja su pokazala da je to zapravo najmanje važna stavka.

Seks
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Istraživanja su pokazala da su muškarci koji imaju punije devojke srećniji od muškaraca koji su u vezama sa mršavim ženama. I čak 10 puta.

Muškarci koji imaju punije žene češće se smeju od muškaraca sa mršavim ženama i znatno su srećniji. Mršave žene su često rezervisanije, više usmerene na izgled i manje izražajne, što utiče i na njihov odnos sa muškarcem sa kojim su u vezi, navodi se u zaključcima. Dodaju i da punije žene lakše rešavaju probleme i sukobe u vezama.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Krstarica/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.