ŽENE NAJVIŠE ŽELE DA NJIHOV MUŠKARAC IMA OVO: Sigurno padaju na njega kada to vide
Ilustracija, Foto: Tinnakorn Jorruang / Alamy / Alamy / Profimedia

morate znati

ŽENE NAJVIŠE ŽELE DA NJIHOV MUŠKARAC IMA OVO: Sigurno padaju na njega kada to vide

Žene ovo najviše vole

Objavljeno:

Skoro svaki muškarac sigurno se barem jednom tokom života zapitao: Da li je veličina važna? I svi imaju svoje odgovore na to. Toliko je odgovora, s toliko različitih poruka. Ima onih koji kažu da veličina nije bitna, dok drugi tvrde da je veličina drastično bitna.

Dakle, šta je istina? Prema studiji sa Univerziteta Kalifornije u Los Anđelesu i Univerziteta New Mexico, istraživači su utvrdili koju veličinu penisa žene najviše vole. A rezultati su pokazali da ženama veličina muškog penisa zapravo i nije toliko bitna, piše Your Tango.

Najveći penis, Penis
foto: Romans Klevcovs / Alamy / Alamy / Profimedia

Koju veličinu penisa žene preferiraju? Istraživači su zamolili 75 žena da odaberu „idealni“ penis seksualnog partnera za vezu za jednu noć i dugotrajnu vezu, birajući između 33 modela različitih veličina odštampanih u 3D-u. Modeli penisa bili su varijacije prosečne dužine penisa u erekciji u Americi (15 centimetara dužine i 12,7 centimetara obima).

Studija je pokazala da je veličina najvažnija za povremene veze, s manje preferencija prema veličini penisa tokom dužeg vremenskog razdoblja. Kao što su istraživači zaključili, „Ove prve procene željene veličine penisa u erekciji korišćenjem 3D modela sugerišu da žene više vole penise samo malo veće od proseka.“

Za povremene susrete žene su u proseku odabrale penis dug 16 centimetara.

Bonus video:

06:19

Protestna šetnja snimljena iz drona

(Espreso/Krstarica/M.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.