DEČKO I JA SMO IMALI TROJKU SA MOJOM DRUGARICOM, A ONDA SAM UGLEDALA TEST ZA TRUDNOĆU: Kad sam videla REZULTAT...
Seks, Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

paŽnja

DEČKO I JA SMO IMALI TROJKU SA MOJOM DRUGARICOM, A ONDA SAM UGLEDALA TEST ZA TRUDNOĆU: Kad sam videla REZULTAT...

"Ja imam 30 godina, a moja prijateljica ima 31 godinu. Zajedno smo odrasle. Oduvek je želela seks utroje, a kada mi je ponovila svoju želju, rekla sam joj da sam u vezi s pravom osobom, iako mi to nije bilo u planu."

Objavljeno:

Jedna 30-godišnjakinja je samo htela da uživa u seksu utroje, ali njen plan se pretvorio u nešto neočekivano.

Kako bi dobila savet stručne osobe, obratila se stručnjakinji za muško-ženske odnose te joj objasnila svoju situaciju: "Naivno sam pristala na seks utroje sa svojom najboljom prijateljicom i dečkom, a ona je sada trudna s detetom mog partnera", započela je i dodala: "Ja imam 30 godina, a moja prijateljica ima 31 godinu. Zajedno smo odrasle. Oduvek je želela seks utroje, a kada mi je ponovila svoju želju, rekla sam joj da sam u vezi s pravom osobom, iako mi to nije bilo u planu."

"Za mog partnera, koji ima 33 godine, jasno je rekla da misli da bi on bio naša savršena treća osoba. Na kraju sam pristala razgovarati s njim o tome. U početku je bio skeptičan, ali onda smo jedno veče večerali u našem stanu. Prijateljica i ja smo se bacile na njega i na kraju smo svi troje završili u krevetu. Nakon toga nam se život vratio u normalu, sve dok se na Badnje veče nije nenajavljeno pojavila moja prijateljica", napisala je stručnjakinji za muško-ženske odnose.

Prijateljica zatrudnela u trojci

Orgazam, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Šok je tek sledio: "Iz torbice je izvadila test za trudnoću i pokazala mi pozitivan rezultat. Bila sam užasnuta kada sam shvatila da je to dete mog partnera. Mi smo očekivali da će ona abortirati, partner je čak bio spreman platiti zahvat, ali prijateljica nije htela. Rekla je da već dugo želi da postane majka. Poručila mi je da nemam razloga biti uzrujana jer sam pristala na trojku, ali mislila sam da pije pilule kao kontracepcijsko sredstvo."

"Sada mi stalno šalje fotografije stanova i kuća koje bismo zajedno mogli iznajmiti. To je zadnje što želim. Kako bi to izgledalo", napisala je žena.

O detetu odlučuje majka

Stručnjakinja za muško-ženske odnose joj je odgovorila: "Koliko god šokantne i nepoželjne bile vesti vaše prijateljice, bojim se da bi odluka o trudnoći trebala biti na njoj. Žao mi je, ali ova bi situacija mogla uništiti vaše prijateljstvo."

"Razgovaraj sa svojim partnerom o tome kako će se nositi sa svime. U idealnom svetu, dete će imati dva roditelja puna ljubavi i, u najmanju ruku, moraće to dijete finansijski izdržavati. Nezaštićeni polni odnos takođe predstavlja rizik ugrožavanja vašeg seksualnog zdravlja, stoga posetite kliniku za seksualno zdravlje savetovala joj je, piše The Sun.

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

(Espreso/alo/Ena Nenadić/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.