OVA HOROSKOPSKA KOMBINACIJA SVEKRVE I SNAJE JE NAJBOLJA: Ako ste ovaj znak njegova mama će vas bukvalno OBOŽAVATI
Ilustracija, Foto: Profimedia

DOBRO JE ZNATI

OVA HOROSKOPSKA KOMBINACIJA SVEKRVE I SNAJE JE NAJBOLJA: Ako ste ovaj znak njegova mama će vas bukvalno OBOŽAVATI

Ovo su horoskopski znakovi koji pripadaju istom elementu, pa slično razmišljaju i imaju istu energiju

Objavljeno:

Ako su i svekrva i snaja rođene u nekom od znakova horoskopa koji pripadaju istom elementu, veća je verovatnoća da će se dobro slagati

Vatreni znakovi - Ovan, Lav i Strelac

Energične, pune entuzijazma, vole život. Ako su svekrva i snaja rođene u bilo kom od ova tri znaka, velike su šanse da će biti zainteresovane za uživanje u životu, a ne za beznačajne rasprave. Obe volite da se družite i dobre ste domaćice.

Svekrva, Snaja, Žene, Pismo
foto: Profimedia

Zemljani znakovi - Bik, Devica, Jarac

Ako svekrva i snaja pripadaju nekom od ova tri zemljana znaka, diviće se međusobno praktičnom i stabilnom karakteru. Obe će biti dobro organizovane kada je reč o kućnim obavezama i porodici i poštovaće jedna drugu, jer su obe pouzdane. Zajedno mogu dobro funkcionišu, čak i u istoj kući.

Vazdušni znakovi - Blizanci, Vaga, Vodolija

Umeju da vode i površne, ležerne razgovore, ali i one dubokoumne. Mogu da deluju na prvi pogled hladno i bezosećajno, ali nisu takve. Zato ih mnogi pogrešno procenjuju. Međutim, svekrva i snaja u bilo kojoj kombinaciji ova tri znaka podržavaće jedna drugu i dobro će se razumeti.

Vodeni znakovi - Rak, Škorpija, Ribe

Ovi znakovi su oličenje emocija i osećanja. Ako su svekrva i snaja u ovim znakovima zodijaka, obe će pokazivati svoja osećanja i ljubav, odlično će razumeti šta ona druga misli, oseća, želi da kaže. Uvek će želeti da pomognu jedna drugoj, ali i da brinu jedna za drugu.

BONUS VIDEO

03:26

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju

(Espreso/Najzena/Vesna Vukadinović/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.