DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JANUAR 2024. GODINE: Jedan znak neka pripazi ZDRAVLJE, Bikovi neka se dobro POKAŽU NA POSLU
Horoskop, Foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

astro

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JANUAR 2024. GODINE: Jedan znak neka pripazi ZDRAVLJE, Bikovi neka se dobro POKAŽU NA POSLU

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas

Objavljeno:

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za sutrašnji dan 26.01.2024 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan

Posao: Neke od vaših zanimljivih ideja mogle danas bi da privuku pažnju novih poslovnih saradnika, pa nije isključeno da radnu sedmicu okončate pozitivnim dogovorom.

Ljubav: Danas je pravi dan da se istaknete u svom punom svetlu. Moguće je sasvim neočekivano poznanstvo na sasvim neobičnom mestu ili pod neobičnim okolnostima. Uživajte.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Bik

Posao: Bikovi bi danas maksimalno trebalo da prionu na posao u nastojanju da svaki zadatak obave na vreme, jer polovična rešenja neće doneti zadovoljstvo.

Ljubav: Bez nekih spektakularnih promena na vašem ljubavnom horizontu u odnosu na jučerašnji dan.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Device bi svoju pažnju tokom ovog dana trebalo da zadrže na postojećim obavezama, ali ne bi bilo loše id a priteknete nekom od saradnika, vratiće vam se.

Ljubav: Ne budite okrenuti samo sebi i sopstvenim interesima ukoliko želite da pozitivan razvoj događaja na vašem ljubavnom planu.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Vaga

Posao: Nije loš dan za predstavljanje neke od vaših originalnih i kreativnih ideja novim poslovnim saradnicima. Moguće je postizanje pozitivnih dogovora.

Ljubav: Na polju emotivno-ljubavnih relacija imate priliku za novo poznanstvo, pa ukoliko vam je u interesu da se opustite i lepo zabavite mogli biste je na lep način iskoristiti.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Škorpije bi danas posebno mogle biti aktivne na polju komunikacije, pregovora i dogovora oko budućih poslovnih poteza.

Ljubav: Bez nekih naglih zaokreta i promena na vašem ljubavnom planu tokom ovog petka.

Zdravlje: Moguća osetljivost urinarnog trakta.

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Strelac

Posao: Vrlo dobar dan je pred Strelčevima, dinamičan i sa pozitivnim ishodima prvenstveno na polju komunikacije i organizacije, tako da ćete imati dovoljno razloga da budete zadovoljni.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete dvosmislene izjave, kako biste izbegli potencijalno nerazumevanje sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Potrudite se danas da strpljivo i bez većeg nerviranja privedete kraju započete obaveze i oslobodite se na taj način velikog pritiska odgovornosti.

Ljubav: Solidna klima na vašem ljubavnom nebu daje dobru osnovu za uobičajene rutinske aktivnosti, sa velikim izgledima da sve ostane na pozicijama koje vam uglavnom odgovaraju.

Zdravlje: Mogući manji kardiovaskularni problemi.

Vodolija

Posao: Nema previše prostora za opuštanje i olako shvatanje profesionalnih obaveza kojih tokom ovog petka može biti u povećanom obimu. Bez brige, realno je očekivati da sve postignete.

Ljubav: Ukoliko vam ništa ozbiljno nije u planu, imaćete tokom ovog dana najšire moguće polje delovanja za bar jedan flert i prijatno koketiranje.

Zdravlje: Osetljivost donjeg dela kičme.

Ribe

Posao: Većina Riba bi danas mogla da ima dan iznad proseka što se tiče radne energije i efikasnosti. Bitno je da ne žurite.

Ljubav: Budite umereni u svojim očekivanjima, i ne zanosite se velikim željama i nerealnim obećanjima.

Zdravlje: Napetost.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Zadovoljna/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.