NAJZGODNIJA ŽENA PRODAVALA SVOJU KRV DA BI IMALA ŠTA DA JEDE: Nije imala za PALAČINKE, sad joj VREDI SVAKI DEO TELA
Nikol Šercinger, Foto: Instagram printscreen/nicolescherzinger

paŽnja

NAJZGODNIJA ŽENA PRODAVALA SVOJU KRV DA BI IMALA ŠTA DA JEDE: Nije imala za PALAČINKE, sad joj VREDI SVAKI DEO TELA

Kad nisam imala novca za hranu, spremala sam palačinke za koje je bila potrebna samo voda

Objavljeno:

Nikol Šerzinger, bivša članica ženske grupe Pussycat Dolls, pevačica i trenutno glumica u londonskom pozorištu pre nego što je postala slavna i bogata, prodavala je krv.

U izveštaju "The Statesman" piše da porodica Nikol Šerzinger nije mogla da joj plati odlazak na fakultet, pa je pevačica radila sve moguće poslove, pa i one koji su bili jako malo plaćeni kako bi sebi obezbedila bolju budućnost.

"Dala sam sve od sebe da završim fakultet. Sve što je bilo u mojoj moći ja sam radila. Radila sam kao prodavačica, pevala sam u operi, radila sam u restoranu brze hrane. Najsiromašnija sam bila tokom studija. Davala sam krv za novac jer mi je bio potreban", rekla je Šerzinger za "Cosmopolitan" magazin.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram/nicolescherzinger

"Kad nisam imala novca za hranu, spremala sam palačinke za koje je bila potrebna samo voda. Moja porodica nije imala novca za časove plesa ili za časove pevanja. Obožavam moju porodicu jer su mi pružili ljubav. Sve što sam napravila u životu, napravila sam svojim radom i zbog toga sam ponosna na sebe", rekla je Šerzinger.

Nikol iza sebe ima dva studijska solo albuma, karijeru na muzičkoj sceni, pozorištu i na filmu, ali bila je i član žirija u nekoliko muzičkih takmičenja.

01:30

GDE SE NALAZI KRČMA I LEPA MARA? Nedeljko Bilkić otkrio celu NEVEROVATNU priču: Napisano je za 10 minuta, zbog konobarice!

(Espreso/Blic žena/Milorad Milovanović/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.