PO GODINAMA JOJ MOŽE BITI DEDA, A ONA SE TRLJA O NJEGA I RADI OVO: Njihov INTIMNI snimak šokira, NE LIBE SE DA...
Par, Foto: Prinstcreen/tiktok/ cowboy.and.angel

paŽnja

PO GODINAMA JOJ MOŽE BITI DEDA, A ONA SE TRLJA O NJEGA I RADI OVO: Njihov INTIMNI snimak šokira, NE LIBE SE DA...

Upoznali su se na „Tinderu“, tek su nekoliko meseci zajedno, a ona je već dobila dijamantski prsten

Objavljeno:

Gotovo svi parovi kod kojih postoji velika razlika u godinama izloženi su ružnim komentarima, pa ni Vilov i Dejvid nisu pošteđeni toga. Lepa plavušica ima samo 23 godine, a njen partner 62. Očekivano, nju svi optužuju je da je sa Dejvidom samo zbog novca, dok ona tvrdi da se vole.

Upoznali su se na „Tinderu“, tek su nekoliko meseci zajedno, a ona je već dobila dijamantski prsten. Sve što se dešava u njihovoj vezi, objavljuju na društvenim mrežama. Dejvid kaže da se bavi prodajom nekretnina, a Vilov želi da se bavi muzikom.

Međutim, zbog velike razlike u godinama, ovu devojku ljudi na društvenim mrežama optužuju da je interesuje samo Dejvidov novac, pošto su počeli da žive zajedno dva meseca od početka zabavljanja. Vilov tvrdi da nije znala koliko on zarađuje kada se zaljubila u njega. Dejvid je bio zabrinut zbog razlike u godinama ali ga je majka njegove devojke uverila da su se „sigurno poznavali u prošlom životu, jer su neverovatno kompatibilni“. Planiraju venčanje u Italiji gde bi odveli porodicu i prijatelje privatnim avionom.

Imaju zajednički TikTok nalog, na kome ih pratioci često kritikuju: „Zašto deda ljubi u usta svoju unuku“, „Da on nema novca, ona nikad ne bi bila s njim“, ali ima i onih koji ih podržavaju: „Baš vas briga šta drugi pričaju, bitno je da se vas dvoje volite“, „Tako ste slatki zajedno“.

02:16

KAKO PREŽIVETI JANUAR? Dve Nove godine, Božić, slave, zimski raspust, odmor, KAKO ISPRATITI SVE? Gavrilović: Banke su NUŽNO ZLO

(Espreso/Najžena/Vesna Vukadinović/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.