SAZNAJTE KOJE SU FANTAZIJE VAŠEG PARTNERA U KREVETU: Otkrićete ih samo uz OVE TRIKOVE
Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

pažnja

SAZNAJTE KOJE SU FANTAZIJE VAŠEG PARTNERA U KREVETU: Otkrićete ih samo uz OVE TRIKOVE

pravo ova razmena seksualnih želja će povećati uzbuđenje i otvoriti prostor za eksperimentisanje i dijalog

Objavljeno:

Nije svima, uključujući i ljude u vezi, uvek prijatno da pričaju o seksu, posebno kada su u pitanju stvari koje vas uzbuđuju u krevetu. U stvari, kada je u pitanju seks, skoro svi imaju nešto što se smatra „čudnim“, ali ih to pali. Isto tako, vaš partner može misliti da su neke njegove sklonosti izopačene, pa će ih radije zadržati za sebe. Ali postoje mali trikovi pomoću kojih možete podstaći partnera da vam otkrije svoje seksualne želje i fantazije, piše Your Tango.

Saznajte u koje doba dana je vaš partner obično najviše napaljen

Život može biti užurban. Dovoljno je teško uskladiti raspored, pa je dobra ideja da shvatite kada ste oboje najviše raspoloženi za seks. Da li je jutro ili noć? Da li je to pre nego što krenete na posao ili kada se vidite nakon što dođete kući? Morate saznati! Otkrijte kada je najsrećniji i iskoristite to vreme da počnete da ispitujete šta ga pali. Biće mnogo skloniji da odgovori.

Seks, Intimni odnosi
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Razgovarajte o najboljem seksu koji ste ikada imali

Ako je vaša veza ozbiljna i dugotrajna, možete ga pitati o seksualnom iskustvu koje je najviše ispunilo njegova očekivanja i detaljno saznati šta ga uzbuđuje. Ako mu je neprijatno, možete biti prvi koji će podeliti svoje iskustvo. Trebalo bi da zadržite za sebe imena ili opise ljudi sa kojima ste imali iskustvo i da se usredsredite na detalje koji su taj konkretan seksualni odnos učinili posebnim.

Ako vam je neprijatno da pričate o tome, pogledajte erotski film

Pronađite film koji prikazuje ono što vas zanima ili sumnjate da je vaš partner zainteresovan, držite prst na dugmetu za pauzu i dozvolite da film bude nešto što vas seksualno opušta. Ako primetite da tokom nekih scena vaš partner deluje zbunjeno ili čak posramljeno, to je verovatno znak da mu se sviđaju.

Napravite listu želja

Oboje napišite po tri želje na papiru i predajte ih jedno drugom. Upravo ova razmena seksualnih želja će povećati uzbuđenje i otvoriti prostor za eksperimentisanje i dijalog.

Obratite pažnju na njegove postupke tokom seksa

Gledajte šta svaki put ponavlja, na primer da li voli da vas čupa za kosu ili udara po zadnjici. Ne mora da bude ništa od navedenog, samo pratite šta ga zaista pali, a možete ga čak i pitati dok leži u krevetu nakon seksa.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Krstarica/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.