ŽENA GA POZVALA USRED INTIMNOG ODNOSA ČULO SE STENJANJE, PA IH JE STAVIO NA SPIKERFON: Akcija je bila BRUTALNA...
Ilustracija, Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

paŽnja

ŽENA GA POZVALA USRED INTIMNOG ODNOSA ČULO SE STENJANJE, PA IH JE STAVIO NA SPIKERFON: Akcija je bila BRUTALNA...

Mogli smo da ih čujemo kako stenju i stenju, neprestano, a moj kolega je izgledao kao da je izgubio razum.

Objavljeno: 14:48h

Priča jednog muškarca koji je saznao da ga žena vara, postala je viralna. Sve je krenulo od pitanja koje se povelo na platformi Quora, a koje je glasilo: "Kako ste saznali da vas žena vara?". Muškarci su otkrili brojna iskustva, ali jedno od njih privuklo je najveću pažnju. "Ovo je najbrutalnije hvatanje na delu koje sam u životu video i to lično" - rečenica je koja je na mnoge uticala da nastave da čitaju dalje.

Jedan muškarac je opisao iskustvo svog kolege. Otkrio je da njegov kolega dugo bio sumnjičav, smatrao je da ga žena vara, ali nikada nije imao dokaza za to. Uverio se tokom jednog sasvim običnog dana na poslu, kada je sa kolegama napravio pauzu za obrok. Evo kako glasi objava:

"Ovo nije moja lična situacija, već situacija koja se dogodila kolegi. Mesecima je sumnjao da nešto nije u redu u vezi sa načinom života njegove žene, ali nikada nije imao dokaz. Sve nas je izluđivao na poslu pričama o njoj, neprestano nas je pitao za savet, prepričavao svaku sitnicu... Onda smo jednog dana otišli do kuhinje da ručamo, a njemu je zazvonio telefon.

Seks, Prevara, Afera, Razvod
foto: Profimedia

"Viknuo je: 'Čekaj, to je moja žena'. Lice mu je postalo crveno čim je stavio telefon na uho. Počeo je da vrišti na nju preko telefona, dok smo mi uporno zapitkivali šta nije u redu. Poludeo je! Položio je telefon na sto, upalio spikerfon i pustio. Njegova žena ga je pozvala usred intimnog odnosa!

Mogli smo da ih čujemo kako stenju i stenju, neprestano, a moj kolega je izgledao kao da je izgubio razum. Očigledno su bili toliko bučni da nisu mogli ni da ga čuju kako viče na njih preko telefona. Preznojio se, zgrabio telefon i otišao kući da se suoči sa njom. To je najbrutalnije hvatanje na delu koje sam ikada video i kom sam bio svedok", napisao je muškarac.

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

(Espreso/Mondo/T.V./Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.