ASTROLOG DAO NEOČEKIVANA PREDVIĐANJA ZA OVU NEDELJU: Počinju dani kada donosite IMPULSIVNE ODLUKE
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/PrvaTV

horoskop

ASTROLOG DAO NEOČEKIVANA PREDVIĐANJA ZA OVU NEDELJU: Počinju dani kada donosite IMPULSIVNE ODLUKE

Detaljna prognoza astrologa Vladimira Vlajića za nedelju od 22. do 28. januara 2024. godine!

Objavljeno:

Sezona vladavine Vodolije počela je 20. januara 2024. godine, a kako će se to odraziti na znakove horoskopa, otkrio je u emisiji "150" na Prvoj astrolog Vladimir Vlajić. "Vodolija je jedan inteligentan i originalan znak. Ima simboliku promena i to brzih i naglih. S druge strane imamo dosta planeta u znaku Jarca koji voli nešto staro, a Vodolija bi uvek nešto inovativno, tako da tu postoji sukob između želja, mogućnosti i iskustava. Mnoge stvari će se nadograditi kod svih znakova, biće zanimljiva nedelja", rekao je astrolog Vladimir Vlajić.

"U sredu se dešava pun Mesec u znaku Raka, on naglašava nešto što nam je srcu blisko, a tako je i kod Ovnova. Pun Mesec je u polju porodice. Radovaće se partnerovim uspesima, ali će biti malo napetija situacija zbog prevelikih očekivanja od ukućana. Skloni su ka povredama, biće malo nepažljiviji. Slobodnima je dobra nedelja za ulazak u emotivnu priču, vikend je super prikazan. Upoznaće osobu preko prijatelja. Na poslu imaju podršku autoriteta, to treba da iskoriste. Druga polovina nedelje je odlična za sve što je vezano za novac i inostranstvo.

Bikovima je zdravstveni segment dobar. Kod slobodnih Bikova u znaku i podznaku emotivni segment je vezan za to da se mnogo toga dešava ispod površine. Imaju simpatije prema nekome, ali to ne pokazuju. Sledeća nedelja je bolja po aspektima. Zauzetima stoji mogućnost da se bave decomn ili smanjenjem troškova. Dobra nedelja za investicije, širiće posao i pronalaziti pravna rešenja. Trebalo bi da budu obazrivi u drugoj polovini nedelje sa troškovima.

Blizanci treba da vode računa o potencijalnim povredama i respiratornim organima. Slobodnima stoji red strasti i malo čudna situacija. Stoji mogućnost da uđu u komplikovanu ili tajnu vezu. Zauzeti će planirati proširenje porodice, stoji mogućnost za trudnoću. Dobra nedelja za učenje. Ovo je nedelja promena i transformacija, rekao bih da su pozitivne. Treba da vode računa ako budu imali susrete sa ljudima u uniformama.

Karma, Numerologija, Horoskop, Astrologija
foto: Ragma Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Rakovi treba da vode računa o grlu. Slobodnima stoji mogućnost da uđu u izazovnu vezu sa nekim ko je mlađi. Zauzeti Rakovi prave dalje planove i bave se nekretninama. Poslovni segment ide kroz aspekt pomoći prijatelja ili žena, to će im biti dragoceno. U četvrtak i petak će biti dosta posla, a razmisliće i o kreditu.

Lavovi mogu da imaju problem sa respiratornim organima. Slobodnima će se neko pojavljivati tokom nedelje, ali meni to ne liči na vezu. Dobri aspekti tek slede za njih, sada ne bi trebalo da se pokreću u ljubavi. Kod zauzetih je pun Mesec u polju odnosa, tako da će odnosi u drugoj polovini nedelje da se promene. Biće skloni ka sintičarenju u odnosu. Žele više samostalnosti u okviru posla i dobiće je u drugoj polovini nedelje.

Device pod aspektom punog Meseca će imati potrebu da se povuku. Zaljubljivanje sledi slobodnim Devicama, to će biti sa osobom koja je često u pokretu ili je vezana za neko drugo mesto. Zauzete Device skupljaju društvo i slave. Uran je krenuo direktno i sve što je stajalo od avgusta prošle godine, pokreće se. Neki stari poslovi mogu da se pokrenu, stiže zasluženi novac.

Vage su dobro. Emotivni segment kod slobodnih donosi osobu iz prošlosti. Mislim da će se dobro zamisliti kad je taj odnos u pitanju. Kod zauzetih stoji mogućnost zajedničkog puta. Poslovni segment je malo izazovan kad je u pitanju pokretanje privatnog posla. Biće nekih ograničenja, ali neka budu oprezni. Odlična nedelja za druženje sa prijateljima.

Škorpije mogu da imaju problem sa kolenima i proširenim venama. Osvojiće nekoga koga žele. Zauzete Škorpije imaju mogućnost za kraći put. Poslovni segment nudi povoljne mogućnosti za napredovanje, za neke poslovne promene. Stoji im mogućnost da nešto naslede ili da nešto grade, ali i malo više troškova.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Strelčevi treba da vode računa o parnim organima. Slobodnima se pojavljuje neko ko je mlađi i fizički lep, ali zatvoren, pa to može da napravi problem u izgradnji odnosa. Zauzeti će planirati proširenje porodice, partner će biti malo nervozniji. Na poslu mogu nešto da naplate, ali bolje okolnosti slede u drugoj polovini nedelje.

Jarčevi su skloni ka povredama. Kada je emotivni segment u pitanju, slobodni preko posla mogu da upoznaju zanimljivu osobu. Zauzeti brinu oko jednog člana porodice, ali to će se rešiti uspešno do kraja nedelje. Biće nervoze na poslu. Treba da počnu da se oslobađaju starih obrazaca ponašanja.

Vodolije treba da vode računa o kardiovaskularnom segmentu. Slobodnima se pojavljuje neko mlađi iz prošlosti, neko ko je samostalan. Zauzeti će dominirati u odnosu na voljenu osobu, naročito u drugoj polovini nedelje. U poslu imaju aspekt širenja. Ako posluju sa rođacima, postoji mogućnost problema. Biće im jako bitna podrška partnera.

Ribe treba da vode računa o hroničnim problemima. Neko iz prošlosti će nešto oživeti, ali je taj neko previše naporan. Ribe će se žrtvovati. Zauzeti imaju potrebu da se kreću što više, neće ih držati mesto. Ovo je nedelja dobrih poslovnih promena, novih početaka, dosta obaveza. To će biti pozitivno za njih", otkrio je astrolog Vladimir Vlajić.

Bonus video:

14:27

BRZE VESTI 22.01.2024

(Espreso/Mondo/T.V./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.