OVE LJUDE ČEKA NEVEROVATNA SREĆA KRAJEM JANUARA: Ostvaruju im se sve želje i snovi - plivaće u LOVI već za neki dan
Ilustracija, Foto: wen hui wang / Panthermedia / Profimedia

BLAGO NJIMA

OVE LJUDE ČEKA NEVEROVATNA SREĆA KRAJEM JANUARA: Ostvaruju im se sve želje i snovi - plivaće u LOVI već za neki dan

Druga polovina januara biće posebna i doneće pregršt dobrih vesti za nekoliko znakova Zodijaka

Objavljeno:

Biće neočekivanih prijatnih iznenađenja, dugo očekivanih sastanaka, ali i romantičnih priznanja.

Astrolozi predviđaju da će sreća do kraja meseca pogledati Rakove, Strelčeve i Jarčeve. Mogu da očekuju izliv pozitivne energije i biće u prilici da ostvare ono o čemu su dugo sanjali.

Rak

Januar će biti mesec u kojem ćete završiti sve započete projekte. Šefovi će znati da cene vaš trud, posvećenost i naporan rad.

Oni su rođeni da žive u luksuzu, bogatstvo im je suđeno

Osobine koje odlikuju vašu ličnost, poput istrajnosti, posvećenosti i sposobnosti da preuzmete proračunate rizike, biće ključne u ovom periodu. Na kraju meseca, očekuje vas značajan bonus. Ovaj novac možete iskoristiti za odmor koji ste dugo priželjkivali – očekuje vas nezaboravno putovanje o kojem ste sanjali.

Žena, Sreća
foto: Profimedia

Strelac

Početak zime će biti dobar period za razvoj karijere. Na poslu će se pojaviti nove mogućnosti, pa će uslediti šansa da zauzmete višu poziciju i dobijete povećanje plate. Moguće je da ćete ovog meseca morati da odete na službeni put, gde će se ukazati prilika za uspostavljanje poslovnih kontakata.

Dame u znaku Strelca koje nisu u vezi čeka prijatno iznenađenje. Moguće je da krajem januara upoznate nekoga ko će dugo ostati u vašem životu. Izvesno je da vas čeka sreća u ljubavi.

Jarac

Druga polovina januara biće puna izazova, posebno na poslovnom planu. Međutim, ne treba da budete zabrinuti zbog toga, pošto će vam sve ići od ruke. Imate priliku da pokažete da možete da se nosite s teškim situacijama i da radite pod pritiskom. Vaše zalaganje i naporan rad ne mogu da prođu nezapaženo. Zauzvrat, očekuje vas prijatno iznenađenje. U drugoj polovini meseca dobićete dobre vesti u vezi sa finansijama. Sav trud koji ste uložili biće nagrađen velikim bonusom.

bonus video

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/krstarica/D.R./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.