OVO SU DATUMI U 2024. OD KOJIH NIKOME NEĆE BITI DOBRO: Sve će KRENUTI UNAZAD i NIZBRDO, strepećete od njih
Retrogradni merkur, Foto: profimedia

PAŽNJA

OVO SU DATUMI U 2024. OD KOJIH NIKOME NEĆE BITI DOBRO: Sve će KRENUTI UNAZAD i NIZBRDO, strepećete od njih

Za sve horoskopske znakove, a posebno vatrene, najbolje je da ćute i duboko razmisle pre nego što komuniciraju sa drugima, jer njihove reči mogu da bole

Objavljeno:

Retrogradni Merkur, odosno retrogradni hod ove planete je period tokom kog se ova planeta, iz perspektive Zemlje, kreće unazad, ima poseban značaj u zapadnoj astrologiji.

Od 1. do 24. aprila 2024. god.

Merkur u ovom periodu ide retrogradno u tvrdoglavom, strastvenom i vatrenom horoskopskom znaku Ovna. Ljudi pod znakom Ovna će iskusiti nekontrolisanu želju da uskoče u donošenje odluka i suoče se sa izazovnim situacijama sa asertivnošću i agresijom. Varnice će leteti, a može doći do napetosti i sukoba. Za sve horoskopske znakove, a posebno vatrene, najbolje je da ćute i duboko razmisle pre nego što komuniciraju sa drugima, jer njihove reči mogu da bole. Takođe je važno, posebno za Ovnove, Lavove i Strelce, da se u ovom periodu ne svađaju kako bi izbegli buduće nepogode.

Od 4. do 27. avgusta 2024.

Retrogradni Merkur
foto: Profimedia

Merkur je retrogradan u zemljanom znaku Device od 4. avgusta do 14. avgusta, a zatim prelazi u sazvežđe Lava. Ovaj period će početi sa jasnoćom postavljanja ciljev a.Promena će doći posle 14. avgusta, pošto će Merkur biti retrogradan u samouverenom, ali egoističnom vatrenom znaku Lava.

Dok Devica dozvoljava nekome da se konstruktivno posveti samousavršavanju i s vremena na vreme kritikuje svoje najmilije, rođeni pod uticajem Lava ne prihvataju bilo kakvu kritiku, jer žude za pohvalama i potvrđivanjem drugih. Svi znakovi moraju biti posebno oprezni kada je u pitanju njihov ljubavni život, jer će ova faza sigurno stvoriti konfuziju i negativnu komunikaciju.

Od 25. novembra do 15. decembra 2024 .

Poslednji retrogradni Merkur u godini ponovo će biti u znaku Strelca. Sezona godišnjih odmora 2024. će pasti usred retrogradnog Merkura, što bi moglo da izazove probleme u planiranju odmora ili porodičnih večera. Svim znakovima se savetuje da trostruko provere svoje rezervacije i planove sa prijateljima i porodicom pre nego što krenu. Takođe bi bilo od pomoći da ne ulazite u nepotrebne rasprave sa voljenima jer bi to moglo ostaviti gorak ukus žaljenja za sve horoskopske znakove.

03:26

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju

(Espreso/Blic žena/Zadovoljna.rs /prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.