BILA JE HEFNEROVA LJUBAVNICA SA 18 GODINA, ISKORIŠTAVAO JE TOLIKO DA SE GADI SVOG TELA: Imali ODNOSE non stop, UŽAS
Kendra Vilkinson, Foto: Printscreen/Youtube/people

paŽnja

BILA JE HEFNEROVA LJUBAVNICA SA 18 GODINA, ISKORIŠTAVAO JE TOLIKO DA SE GADI SVOG TELA: Imali ODNOSE non stop, UŽAS

Mnogi se pitaju zbog čega je rešila da bude Hefnerova ljubavnica sa tako malo godina, ali ona ističe da je koristila opijate i da je želela da se provodi, a sada se i sama preispituje zašto je to učinila

Objavljeno: 09:52h

Kendra Vilkinson (38) je imala samo 18 godina kada se uselila u Hefnerovu vilu, a on je bio stariji 60 godina od nje. Veza sa njim dovela je u centar pažnje i donela joj ulogu u svojevremeno popularnom rijalitiju "Girls Next Door". Međutim, taj deo života je za nju noćna mora.

Mnogi se pitaju zbog čega je rešila da bude Hefnerova ljubavnica sa tako malo godina, ali ona ističe da je koristila opijate i da je želela da se provodi, a sada se i sama preispituje zašto je to učinila. Takođe, počela je da se gadi svog tela, ali sada radi na poboljšavanju mentalnog stanja.

"Drogirala sam se sa samo 15 godina. Puno sam pila. Bila sam tamo da bih uživala, da budemo realni, a ne zbog toga da mi Hefner bude dečko. Sada sebi postavljam gomilu pitanja: Zašto sam imala odnos sa Hjuom u tim godinama? Zašto sam to učinila? Zašto sam uopšte otišla u vilu? Zašto sam seks simbol? Zašto sam se ofarbala u plavo? Zašto sam to učinila? Zašto?. Još uvek tražim odgovore na ta pitanja, ali se fokusiram na opuštanje", rekla je bivša Plejboj zvezda.

"Pre godinu dana sam se stidela svog tela, a sada se osećam, prelepo. Kako sam izašla iz "začaranog kruga" mogu da se posvetim svojoj porodici i ponosna sam na sebe", zaključila je.

01:27

BILO ME JE SRAMOTA DA SE SLIKAM ZA PLEJBOJ Suzana Mančić odbila ponudu časopisa, a onda je zvala urednica i rekla joj OVE REČI

(Espreso/B92/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.