NISTE IMALI POJMA DA JE OVAJ MOĆNIK IZMISLIO OMILJENI DONJI VEŠ: Žene ih često nose,a ta vrsta pravi HAOS TAMO DOLE
Ilustracija, Foto: Profimedia

saznajte

NISTE IMALI POJMA DA JE OVAJ MOĆNIK IZMISLIO OMILJENI DONJI VEŠ: Žene ih često nose,a ta vrsta pravi HAOS TAMO DOLE

Bilo da je reč o slip gaćicama, tangama, brazilkama ili boksericama, donji veš ima važnu ulogu u održavanju pravilne ravnoteže intimne regije

Objavljeno:

Tange danas spadaju u aktuelan donji veš, ali malo ko zna kako su i zašto nastale. Sve se dogodilo zahvaljujući bivšem gradonačelniku Njujorka, Fiorelu LaGuradiji.

Zbog velikog broja golih plesačica na ulicama Njujorka, gradonačelnik je odlučio da reaguje. Te 1939. godine zabrinuto ih je posmatrao uoči Svetskog sajma. Nije mogao da sakrije neprijatno osećanje, zbog čega im je rekao da će morati malo da se pokriju. Poslušale su ga i prekrile tek toliko - dovoljno da nastanu tanga gaćice.

tange
foto: Profimedia

Prošlo je još dosta godina dok se tange nisu probile do fioka prosečnih žena, a popularizovao ih je 1974. godine modni dizajner Rudi Gernreih. On je zaslužan i za prvi toples kupaći kostim. Žene su tange masovno počele da kupuju 90-tih godina i taj trend se nije zaustavio do danas. Ipak, u modu su se vratila tzv. "bakine gaće", a po takvom modelu se prave i kupaći kostimi.

Mnoge žene zanima da li je nošenje tanga gaćicama opasno. Stručnjaci su jednom prilikom dali odgovor na ovo pitanje. Tange iritiraju i zapaljuju područje oko Bartolinijeve žlezde, malene parne žlezde, koja se nalazi na prednjem delu ženskog polnog organa. Jednostavno rečeno, tanga gaćice iritiraju polni organ i ne dozvoljavaju mu dovoljno vazdušnog prostora.

BONUS VIDEO

00:46

SAVRŠENI INTIMNI ODNOS TRAJE 12 MINUTA IZ DVA RAZLOGA! Goca Tržan otkrila kako je došla do SAVRŠENOG trajanja ljubavnog čina

(Espreso/mondo/T.V./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.