CVETNI HOROSKOP: Otkrijte koji cvet stoji uz vaš znak i kako otkriva vašu suštinsku prirodu! (GIF)
Foto: Fonet

Saznajte sudbinu

CVETNI HOROSKOP: Otkrijte koji cvet stoji uz vaš znak i kako otkriva vašu suštinsku prirodu! (GIF)

Cvet dodeljen vašem horoskopskom znaku će vam reći kakve ste prirode
Objavljeno: 11:56h

Razgranat, dug i do 1 m koren ovog naizgled krhkog cveta govori o vašoj potrebi da s obe noge stojite čvrsto na zemlji i promatrate stvarnost onakvom kakva jeste. Krvavo crvena boja njegovih latica simbolizuje vašu strastvenu prirodu, senzualnost i neodoljivost. Otporni ste i nema te nevolje s kojom ne možete izaći na kraj.

BLIZANCI - Lavanda

Poruka cveta: ‘Oduševiće te prostranstva moje lepote

Ako je vaš cvet lavanda, svoj ćete krajolik obogatiti zanimljivim idejama. Rado delite svoje misli i spoznaje s drugima, a povratne informacije vam donose korisne uvide. Ekspresivni ste, uvek u potrazi za nečim što će vas motivisati i probuditi znatiželju.

foto: Profimedia

Neverovatno ste produktivni, kreativni i krasi vas aktivni um. Mnogo razmišljate i puno pričate. Kao što se i lavanda prepušta snazi vetra, tako se i vi prepuštate životu. Otvoreni ste prema novim iskustvima i spoznajama. Ponekad ste rastrgani na više strana i hoćete sve odjednom.

RAK - Akant

Poruka cveta: ‘Moje latice isceliće te od zabrinutosti

Osetljivost je jedna od karakteristika ovog cveta, pa tako i vaša. Perceptivni ste, intuitivni i poput sunđera upijate sve ono što se događa oko vas. Razvijena empatija omogućuje vam da osetite tuđa raspoloženja i povežete se s drugima.

Topla ste osoba, istovremeno i jako ranjiva. Reaktivni ste na spoljne uticaje, pogađaju vas sitnice, no često to prećutite, pa vaši bližnji ne znaju što se uistinu događa u vama. Sigurnost i toplota doma je vaša životna baza, mesto s kojeg odlazite u svet i na koje se uvek vraćate.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.