CVETNI HOROSKOP: Otkrijte koji cvet stoji uz vaš znak i kako otkriva vašu suštinsku prirodu! (GIF)
Foto: Fonet

Saznajte sudbinu

CVETNI HOROSKOP: Otkrijte koji cvet stoji uz vaš znak i kako otkriva vašu suštinsku prirodu! (GIF)

Cvet dodeljen vašem horoskopskom znaku će vam reći kakve ste prirode
Objavljeno: 11:56h

Povezivanje karaktera, odnosno zodijačkog znaka s određenim cvetom uči nas kako da prihvatimo različite faze u životu, od nekih vrhunaca i uspeha do padova i teških trenutaka.

Kao i cvet i mi dosežemo svoje najdivnije i najraskošnije trenutke, a potom ulazimo u fazu pada i hibernacije.

Osobe koje stalno objavljuju svoja FITNES DOSTIGNUĆA imaju psihičke probleme!

Cvet dodijeljen našem znaku uči nas i kako prihvatiti prirodu života. Kako ne možemo primorati cvet da raste, tako moramo prihvatiti i vlastiti tempo osobnog rasta i sve zamke i krize koje nas pritom očekuju.

OVAN - Orlova kandža

Poruka cveta: ‘Moja se loza penje u visine

Ako ste rođeni pod ovim cvetom, krasi vas šarm, hrabrost i odlučnost. Neustrašivo hrlite prema napred. Ljude privlačite šarmom i osobnošću. Kao što pčele ne mogu odoleti slatkom nektaru vašeg cveta, tako ni ljudi ne mogu odoleti vašoj energičnosti.

Asertivni ste, rođeni da budete vođa. Snažni ste, teško vas je pokolebati i odvratiti od cilja koji ste si zacrtali. Ne bojite se izazova, vrlo samouvereno ulazite u nepoznate situacije. To vas uzbuđuje. Volite da istražujete dokle sežu granice vaših mogućnosti.

BIK - Mak

Poruka cveta: ‘Tvoja čula osvajam lepotom

Ako je vaš zodijački cvetni znak mak, imate prefinjeni ukus. Volite lepe stvari, uživate u njima i rado ih delite s drugima. Posedujete strast prema dizajnu, imate oko za detalje i sve što radite, radite sa stilom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.