RECEPT NA ČAŠE ZA NAJMEKŠU SRPSKU PROJU KAKVU SU SAMO NAŠE BAKE PRAVILE: Laka priprema, ukus boli glava - savršeno
Proja, Foto: Printscreen/Youtube/Secerko's Kitchen

UUH, KAKV UKUS!

RECEPT NA ČAŠE ZA NAJMEKŠU SRPSKU PROJU KAKVU SU SAMO NAŠE BAKE PRAVILE: Laka priprema, ukus boli glava - savršeno

Najlakši recept za proju na čaše koji će svakoj domaćici ispasti iz prve

Objavljeno:

Dajemo vam odličan recept za koji nije potrebna vaga, a uspeva i neiskusnim domaćicama.

Obavezno probajte i kremastu božićnu poslasticu.

Sastojci:

2 jajeta

1 čaša jogurta

3 čaše (od jogurta) kukuruznog brašna

1/2 čaše belog brašna

1/3 čaše ulja

1 čaša kisele vode

1 kesica praška za pecivo

200 g izmrvljenog sira

1 kašičica soli

Priprema:

Umutiti jaja viljuškom. Dodati jogurt, sjediniti, pa sipati obe vrste brašna, prašak za pecivo i so po ukusu. Zatim dodati i ulje i kiselu vodu. Sjediniti varjačom i umešati sir. Sipati u podmazanu tepsiju. Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 40 minuta, u zavisnosti od jačine rerne. Proverite vrhom noža ili čačkalicom da li je proja pečena unutra.

BONUS VIDEO

03:31

OVO JE RECEPT ZA PRAVE SREMAČKE SALČIĆE! Posebnu slast im daje NEOBIČAN SASTOJAK po kome su ovi kolačići dobili ime

(Espreso/najzena/Vesna Vukadinović/prenela T.M)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.