STAVITE ČETKU ZA WC ŠOLJU ISPOD DASKE I POPRSKAJTE OVIM SREDSTVOM: Ostavite da odstoji 15 MINUTA i GLEDAJTE MAGIJU
WC šolja, Foto: Printscreen/Youtube/ Clean My Space

sjajno

STAVITE ČETKU ZA WC ŠOLJU ISPOD DASKE I POPRSKAJTE OVIM SREDSTVOM: Ostavite da odstoji 15 MINUTA i GLEDAJTE MAGIJU

Koliko god da čistite kupatilo, neki delovi ostaće nedovoljno čisti

Objavljeno:

Kupatilo je svakako prostorija kojoj se najviše treba posvetiti kada čistite kuću. Postoji i nekoliko predmeta u kupatilu koji zahtevaju posebnu pažnju prilikom čišćenja, a to su svakako wc šolja i četka za wc šolju. U nastavku vam prenosimo trik iskusnih domaćica kako da detaljno očistite i četku.

Koliko god da čistite kupatilo, neki delovi ostaće nedovoljno čisti. Zato vam donosimo ovaj video kako biste se što lakše i što brže rešili prljavština u ovoj prostoriji.

wc šolja
foto: Krzysztof Zabłocki / Panthermedia / Profimedia

Četka za wc šolju

Ovo je definitivno jedan od najprljavijih delova svakog kupatila. Zato je neophodno da ga redovno čistite, a to možete da uradite tako što ćete nakon čišćenja wc šolje četku isprskati sredstvom za dezinfekciju (na primer alkoholom). Zatim je ostavite da se prosuši ispod daske na 15-ak minuta. Nakon toga isperite četku vrelom vodom, pa je ponovo ostavite da se prosuši ispod daske.

Ne zaboravite da će vam sav trud biti uzaludan ako četku odmah vratite u držač. Potrebno je da i njega očistite alkoholom, ostavite 10 minuta, pa operete vrelom vodom. Na kraju ga obrišite papirom.

Bonus video:

01:49

POZNATI KUVAJU U EMISIJI MAJKE I SNAJKE Recept za pileća krilca sa pivom kakve dosad niste probali, za sam kraj VIP nedelje

(Espreso/Srbija danas/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.