EVO GDE ĆE SVAKI ZNAK DOČEKATI NOVU GODINU I KAKO: U njih će baš SVI GLEDATI, dok su drugi za MIRNIJU VARIJANTU
Doček nove godine, Foto: Profimedia

Astro

EVO GDE ĆE SVAKI ZNAK DOČEKATI NOVU GODINU I KAKO: U njih će baš SVI GLEDATI, dok su drugi za MIRNIJU VARIJANTU

Otkrijte kako vaš horoskopski znak voli da se provede za praznike

Objavljeno:

Da li ste glavni na zabavi ili ste kućna muva? Više volite mirnu večeru sa voljenom osobom ili doček u restoranu uz uživo muziku?

Osobine vašeg horoskopskog znaka određuju sve, pa i to kakav provod volite. Otkrijte kako ćete se verovatno provesti za Novu godinu.

Ovan

Glasna muzika, puno gužve i mnogo akcije. Sa živahnim Ovnom sve je prenaglašeno, pa i običan izlazak.

Ovde nema dosade. On eksplodira kao raketa, kod kuće neće sedeti. Tražiće najbolje mesto i provod u gradu i naterati vas da pođete sa njim.

Nijedna novogodišnja zabava nije potpuna bez Ovna. Vatreni znak nedeljama je razmišljao kojoj zabavi da prisustvuje. Nije tako lako sa tolikom ponudom.

Uzbudljiva žurka do ranih jutarnjih sati je zagarantovana.

Ukrasi, Nova godina, Jelka
foto: Anna Galkovskaya / Panthermedia / Profimedia

Bik

Bikovima je često teško doneti jasne odluke.

S jedne strane, zemljani znak traži kontakt sa svojim najmilijima, ali s druge strane, neće reći ne prijatnoj večeri provedenoj na sofi.

Nova godina kod kuće? To nije problem za veselog Bika.

Najprijatnije se oseća u društvu svojih prijatelja i porodice. Voli i da ih ima pored sebe u novogodišnjoj noći. Zato ih Bik poziva u svoj dom.

Za njegove najmilije tu je ukusna večera. Nakon toga se prelazi na piće. I to dosta pića.

Blizanci

Blizanci su beskrajno društven tip, vole raznolikost i sve što liči na atmosferu zabave. Ovaj znak boli da se zabavlja.

Oni pevaju najglasnije i dominiraju plesnim podijumom. Mada, nemaju ništa protiv romantičnog dočeka sa partnerom. Ako su dovoljno zaljubljeni, to će prevagnuti.

Rak

Danas ovako, sutra onako. Ovde je sve moguće. Na žurku u susedstvu, posetu restoranu ili bolje rečeno veče kod kuće.

Kod Raka mnogo toga zavisi od njegovog trenutnog emocionalnog stanja. Na kraju krajeva, osećanja igraju glavnu ulogu.

Ili je malo ranjiv ili je odlično raspoložen. Ali jedno je sigurno: planovi nisu za njega. Mnogo više voli da odlučuje spontano.

Lav

Lavovi vole luksuz i da budu u centru pažnje. Ekskluzivni vatromet pored jezera ili žurka u penthausu su prava stvar za Lavov doček Nove godine.

Sled od šest jela takođe se ne sme propustiti. Lav želi da sve previdi, pijucka fini šampanjac i sanja o uspesima u narednoj godini. Takođe voli da bude u centru pažnje i stoga se predstavlja u najsjajnijoj odeći.

Ove godine možda ugosti svoje društvo na najluksuznijoj večeri koju su ikada videli.

Devica

Jednostavnost je reč koja opisuje Devicu.

Njena omiljena stvar je da provede prijatno veče sa prijateljima u dobrim razgovorima. Ovako za nju izgleda savršen kraj godine. Devica može bez petardi i zabava.

Kao Devica, volite organizaciju i savršenstvo. Najradije biste sve sami organizovali i pripremili. Ovo prirodno izaziva mnogo stresa, što vas sprečava da uživate u najboljem periodu svog života.

Slušajte druga mišljenja i predajte zadatke. Ne mora uvek sve biti savršeno. Glavna stvar je da budete sa ljudima koje volite.

Vaga

Vaga više voli da se šik oblači i izlazi. U novogodišnjoj noći, naći ćete ih na zabavi u najboljem klubu u gradu ili u modernom restoranu sa barom.

Vazdušni znak takođe nema primedbi na kratko putovanje u drugu zemlju ili veliku zabavu u stranom gradu. Vaga voli da pobegne od svakodnevice krajem godine.

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Škorpija

Za ovaj znak Zodijaka stvari su malo mirnije u novogodišnjoj noći. Zato što Škorpija ne voli bučnu gužvu 31. decembra.

Zabava na otvorenom - to je ono što zvezdani znak voli u novogodišnjoj noći. Umotani u toplu odeću sa toplim napitkom u rukama i vašim najmilijima okupljenim oko vas - to zvuči savršeno.

Svež vazduh daje Škorpijama novu energiju i pomaže im da zadrže bistru glavu.

Strelac

Strelac voli zabavu i Novu godinu dočekuje sa žarom. Jedva drži noge mirno i prvi je na podijumu za igru. Voli da dočeka Novu godinu u kul klubovima u gradu.

Vatreni znak je kreativan i uvek donosi nove ideje. Ipak, neće mu biti dosta da se zadrži na jednom mestu, a ni sa aftera se neće vratiti dok ga ne isteraju.

Jarac

Jarčevi radije dočekuju Novu godinu kod kuće sa porodicom i prijateljima. Ovo se dešava bez velike pompe. Na stolu se servira ukusna hrana. Posle jela iznesu se društvene igre.

Jarčevi drže noge na zemlji i uživaju u onome što imaju. Druga opcija je planina i slatka kućica sva u staklenim vratima.

Vodolija

Vodolija voli da dočekuje goste u novogodišnjoj noći. Zna da pravi najbolje koktele. Zna i koga sve može da pozove i ko se sa kime slaže.

Zna ko su joj odani prijatelji i želi ih kraj sebe i u Novoj godini.

Ribe

Ribe će ići tamo gde drugi kažu i radiće ono što drugi organizuju, a nije retko ni da odustanu od dogovora tik pred doček. Šta one žele?

Pa, to ne znaju ni one same. Gde god na kraju da završe super će se provesti.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.