SUTRA TAČNO U 12:32 SE DEŠAVA OVO, POSLEDNJI PUT U 2023: Čekalo se kao ozeblo sunce, ONI će biti prvi na UDARU
Mlad mesec, Foto: Profimedia

paŽnja

SUTRA TAČNO U 12:32 SE DEŠAVA OVO, POSLEDNJI PUT U 2023: Čekalo se kao ozeblo sunce, ONI će biti prvi na UDARU

Mlad Mesec u Strelcu najviše će uticati na Strelčeve, Lavove i Ovnove

Objavljeno: 11:47h

Mlad Mesec Mlad mesecočekuje nas sutra iza ponoći u 12 i 32 minuta u vatrenom znaku Strelca, a simbolizuje novi početak na svim životnim poljima.

Mladi Meseci su vreme novih ideja i postavljanja novih namera. Shodno tome, možemo se naći duboko inspirisani idealizmom, filozofijom i željom da istražujemo novi teren. Želećemo rast ekspanziju i učenje. Naša moć ekspanzije će biti na vrhuncu tokom mladog Meseca.

Nalazimo se ispunjeni pozitivnošću, samopouzdanjem i entuzijazmom da isprobavamo nove stvari. Ovu energiju možemo efikasno da kanališemo čitanjem, putovanjem, istraživanjem novih ideja, istraživanjem naših duhovnih uverenja, učenjem nečeg novog i širenjem naših mišljenja.

Mlad Mesec će formirati napeti T-kvadrat sa Jupiterom u Devici i Neptunom u Ribama, što znači da ćemo često biti skloni suprotnostima. Od želje za pomaganjem drugima do želje za slobodom i gledanju na stvari kroz ružičaste naočare.

Put između dve krajnosti

Horoskop
foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

S toga je potrebno pronaći put između ove dve krajnosti. Pozitivno, Neptunovo učešće pruža harmoničnu energiju ka vizualizaciji i mašti, omogućavajući nam da bez napora ostvarimo svoje snove i da pružimo beskrajno saosećanje prema našim prijateljima i partnerima. Tokom decembarskog mladog Meseca, možda ćemo se naći u borbi između napornog rada na poboljšanju stvari i guranja problema pod tepih zarad mira.

Mlad Mesec u Strelcu najviše će uticati na Strelčeve, Lavove i Ovnove.

STRELAC

Vreme je za donošenje ličnih odluka. Ovo je novi životni početak koji može da vam olakša period koji dolazi. Transformacija u svakom smislu te reči.

OVAN

Mlad Mesec u Strelcu aktivira vaše deveto polje i donosi vam novi pogled na svet. Isto tako nudi vam priliku za daleko putovanje i životnu filozofiju.

LAV

Oaj astrološki aspekat odigraće se u vašem petom polju, pa imate mogućnost da ostvarite novo poznanstvo. Moguć je početak nove romanse.

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Informer/Zvezdica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.