MUŠKARCI OTKRILI DA OVAKVE ŽENE SMATRAJU FATALNIM ZAVODNICAMA: Nema šanse da im odole, one su njihova AHILOVA PETA
Žena, Foto: Profimedia

niko im ne može odoleti

MUŠKARCI OTKRILI DA OVAKVE ŽENE SMATRAJU FATALNIM ZAVODNICAMA: Nema šanse da im odole, one su njihova AHILOVA PETA

Neke žene ne moraju mnogo da se trude da bi samo privukle pažnju

Objavljeno:

Ipak, kada je reč o horoskopu neke u tome dosta prednjače, prave su zavodnice, a među njima su Vaga, Škorpija i još nekoliko.

Mnogi veruju da naš horoskopski znak može otkriti karakteristike koje nas čine privlačnima drugima. Ako želite saznati koje žene muškarci prema astrologiji smatraju neodoljivima, nastavite da čitate.

Vaga

Vage su poznate po svom šarmu, ljubaznosti i ravnoteži. Muškarci ih često smatraju neodoljivima jer su vrlo privlačne, društvene i imaju sposobnost da postignu sklad u svakoj situaciji. Njihova senzualnost i ženstvenost često zasenjuju druge znakove.

Vaga, Sazvežđe, Horoskop, Zodijak, Zvezde
foto: Profimedia

Škorpija

Žene rođene u znaku Škorpije često su snažno privlačne muškarcima. One su strastvene i misteriozne. Njihova intenzivna energija i magnetizam zavode muškarce bez njihovog truda.

Strelac

Žene rođene u znaku Strelca poznate su po svojoj avanturističkoj prirodi, samopouzdanju i šarmu. One su vrlo nezavisne i neustrašive, što privlači pažnju mnogih muškaraca. Njihova iskrenost i optimizam često su neodoljivi muškarcima u njihovoj blizini.

Kineskinja, Žena, Devojka
foto: Profimedia

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj hrabrosti, samopouzdanju i strastvenosti. Muškarci često smatraju žene rođene u ovom znaku izuzetno privlačnima zbog njihove energije i harizme. One znaju šta žele i ne boje se da preuzmu inicijativu, što mnoge muškarce čini još više zainteresovanim za njih.

Lav

Lavice su neodoljive muškarcima zbog svoje harizme, samopouzdanja i snažne ličnosti. One privlače pažnju gdje god da se pojave. Njihova toplina, sjaj i velikodušnost često zavode muškarce pri prvom susretu.

BONUS VIDEO

04:29

LIDIJA VUKIĆEVIĆ SPREMNA ZA BRAK? Velika zavodnica TREPERI od sreće - potpuno se prepustila NOVOJ ljubavi (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.