OSOBE ROĐENE U OVIM ZNAKOVIMA NAJVIŠE VOLE ZIMU I SNEG: Najviše uživaju u ZIMSKIM ČAROLIJAMA
Sneg, Foto: Ana Paunković

astro

OSOBE ROĐENE U OVIM ZNAKOVIMA NAJVIŠE VOLE ZIMU I SNEG: Najviše uživaju u ZIMSKIM ČAROLIJAMA

Njima snežne aktivnosti pričinjavaju radost

Objavljeno:

Blizanci

Blizanci, koji vole društvo i komunikaciju, uživaju u zimskim aktivnostima koje podrazumevaju druženje s prijateljima i porodicom. Klizanje, sankanje ili jednostavno šetnja kroz zimski pejzaž su prilike za smeh, razgovor i stvaranje uspomena.

Rak

Iako Rakovi često vole udobnost svog doma, sneg može probuditi njihovu emotivnu i romantičnu stranu. Uživaju u mirnim šetnjama snegom, pravljenju grudvi i toplim večerima uz kamin. Sneg za njih znači priliku za stvaranje prijatne porodične atmosfere.

Horoskop
Horoskopfoto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Jarac

Jarčevi, rođeni u srcu zime, prirodno se osećaju kao kod kuće u hladnim mesecima. Kao znak povezan s planinama, uživaju u izazovima zimskih sportova, poput skijanja i snouborda. Njihova struktura, disciplina i strpljivost čine ih odličnima u učenju i usavršavanju ovih veština.

Vodolija

Vodolije su poznate po svojoj ljubavi prema neobičnom i nekonvencionalnom. Zimska idila pruža im priliku za neke jedinstvene avanture, poput noćnog klizanja ili planinarenja po snegu. Njihova kreativnost dolazi do izražaja u pravljenju neobičnih figura od snega.

Šta će 2024. godina doneti svakom horoskopskom znaku, proverite u našem velikom godišnjem horoskopu.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.