GLADUJE 20 SATI BEZ HRANE: Ova DIJETA Emine Jahović radi bolje od OPERACIJE, pevačica tvrdi da je ČUDO ZA ZDRAVLJE
Emina Jahović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

paŽnja

GLADUJE 20 SATI BEZ HRANE: Ova DIJETA Emine Jahović radi bolje od OPERACIJE, pevačica tvrdi da je ČUDO ZA ZDRAVLJE

- Tačno 20 sati bez hrane. Idemo! - poručila je Jahovićeva putem Instagrama, da bi potom dodala da planira da nastavi u istom ritmu još 28 sati

Objavljeno:

Pevačica Emina Jahović ima savršenu liniju već decenijama, a sada je otkriven način iskrane koji joj u tome pomaže

Poznata je po vitkom izgledu, a zarad održavanja kilaže i čišćenja organizma od toksina i masti pribegava metodama koje mnogi smatraju nezdravim i zabrinjavajućim. Emina je svojevremeno začudila javnost kada je otkrila da zbog svog izgleda gladuje.

- Gladujem jednom mesečno. To radim već neko vreme. Ne jedem po 48 sati tačno - priznala je Emina. Na društvenim mrežama pevačica je svojevremeno objavila kako odbrojava sate do sledećeg obroka.

- Tačno 20 sati bez hrane. Idemo! - poručila je Jahovićeva putem Instagrama, da bi potom dodala da planira da nastavi u istom ritmu još 28 sati.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/yaemina

Ona sebi nekada da oduška, i tada obično odredi dan kada jede sve što poželi. Ostatak meseca poštuje određenim režim ishrane. Na jelovniku Emine Jahović uglavnom se ne nalazi šećer, ugljeni hidrati, alkohol, kao i kasne večere. Osim toga, sokove ne pije.Na njenom meniju pretežno dominira sveže i termički obrađeno povrće, meso, đumbir, pomorandže, kao i voda sa limunom. Pored korigovane ishrane, sastavni deo njenog zdravog načina života su treninzi u teretani, kojima održava kondiciju i formu.

03:14

DIJETA PO KRVNIM GRUPAMA JE NA SPISKU PET NAJGORIH NA SVETU?! Nutricionisti upozoravaju na njenu naučnu neutemeljenost

(Espreso/Magazin novosti/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.