ON JE PROGLAŠEN ZA NAJLEPŠEG ITALIJANA NA SVETU A SAD ŽELI DA BUDE SVEŠTENIK: Nude mu BOGATSTVO i SLAVU za OVO
Najlepši italijan, Foto: Prinstcreen/Instagram/_edoardosantini_

paŽnja

ON JE PROGLAŠEN ZA NAJLEPŠEG ITALIJANA NA SVETU A SAD ŽELI DA BUDE SVEŠTENIK: Nude mu BOGATSTVO i SLAVU za OVO

Edoardo Santini je pre četiri godine poneo laskavu titilu "najlepši Italijan". Kada je dobio tu krunu, rekao je da želi da se bavi plesom i glumom

Objavljeno:

Proglašen je za najlepšeg Italijana što mu je donelo brojne poslovne ponude iz sveta šou-biznisa. Ali Edoardo Santini ne želi da bude na javnoj sceni. Njegov izbor je nešto sasvim drugačije. Ovaj 21-godišnji momak otkrio je svoje životne planove, koji su se za nekoliko godina promenili iz korena.

Edoardo Santini je pre četiri godine poneo laskavu titilu "najlepši Italijan". Kada je dobio tu krunu, rekao je da želi da se bavi plesom i glumom. Upisao je studije iz ovih grana umetnosti, ali je shvatio da to nije njegov san.

"Sa 21 godinom nalazim se na putu da postanem sveštenik, ako bude Božja volja", rekao je i otkrio da se pridružio bogosloviji u blizini Firence, nedaleko od mesta gde rođen.

"Odlučio sam da odustanem od manekenstva, glume i plesa, ali neću napustiti sve svoje strasti, samo ću ih živeti drugačije, prinoseći ih Bogu", poručio je.

Edoardo Santini upoznao je mlade ljude koji su mu "dali snagu da istraži poziv kojem teži od malih nogu". Studira sada teologiju i radi u dve parohije firentinske biskupije. U videu koji je objavio na Instagramu prošle nedelje, naglasio je: "Vratio sam se na svoj put", piše Daily mail.

00:53

NADREALNA SCENA - ISPAO MU POLNI ORGAN USRED TRKE: Italijan doživeo bizaran peh na SP

(Espreso/Blic žena/Jelena Milenković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.