OVO SU SVA DECA MIRKE VASILJEVIĆ I VUJADINA: Izrodila mu mali FUDBALSKI TIM, a tek da vidite KOLIKO MEĐUSOBNO LIČE
Mirka i Vujadin, Foto: Damir Dervišagić

paŽnja

OVO SU SVA DECA MIRKE VASILJEVIĆ I VUJADINA: Izrodila mu mali FUDBALSKI TIM, a tek da vidite KOLIKO MEĐUSOBNO LIČE

Jedna slika, osvanula na profilu fudbalerovog ujaka Bojana Rajevića, otkrila je, međutim, sve ono što je javnost godinama unazad priželjkivala da sazna.

Objavljeno: 11:32h

Fotografije na kojima su deca Mirke Vasiljević i Vujadina Savića prava su retkost u medijskom svetu. Glumica i fudbaler davnih dana, još po dolasku prvog sina Andrijana na svet, odlučili da taj deo svoje intime zadrže za sebe i svoje porodice, a javnost upravo iz tog razloga sve donedavno nije mogla videti kako njihovo četvoro mezimaca izgleda.

Mirka Vasiljević, Vujadin Savić
foto: Petar Aleksić

Jedna slika, osvanula na profilu fudbalerovog ujaka Bojana Rajevića, otkrila je, međutim, sve ono što je javnost godinama unazad priželjkivala da sazna. Istina, zabeležen trenutak u okviru slike nije baš na sva pitanja mogao dati odgovor, ali na to koliko su Adriana, Adrijan, Mihajlo i Anika porasli, svakako da jeste.

Deca Mirke Vasiljević i Vujadina Savića, po mišljenju mnogih, nasledila su lepotu od oba roditelja, dok najstarija naslednica nevenčanih supružnika podseća dosta na baku Marinu Rajević Savić. Troje vragolana, Anika je još uvek mala da bi se po tom pitanju izjašnjavala, vatreni su navijači Crvene Zvezde, čemu svedoče njihove tetovaže na rukama, a da se zaključiti i da su vrlo povezani, složni i brižni jedni prema drugima, posebno prema najmlađoj sestri.

02:50

PEVAČ PRIZNAO! EVO KOJA GLUMICA MU JE BILA NAJVEĆA SIMPATIJA! Princ od Vranje nikad iskrenije odgovorio na ŠKAKLJIVIH 36 PITANJA

(Espreso/Story/andrea Netović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.