DOK PRŽITE RIBU OVAJ SASTOJAK OBAVEZNO MORATE DA SIPATE U TIGANJ: Samo tako će biti MEKANA i neće SMRDETI na MULJ
Prženje ribe, Foto: Printscreen/youtube/SašinaKuhinja

recept

DOK PRŽITE RIBU OVAJ SASTOJAK OBAVEZNO MORATE DA SIPATE U TIGANJ: Samo tako će biti MEKANA i neće SMRDETI na MULJ

Ako želite da budete sigurni da će riba uvek ispasti savršeno, posebno tokom posta, morate da dodate ovu namirnicu u tiganj

Objavljeno: 11:00h

Mnogi misle kako moraju da se odreknu omiljene hrane tokom posta, ali to nije istina, jer sada gotovo svaka mrsna namirnica ima i svoju posnu zamenu. A osim posta počela je i sezona slava, a u ovom periodu svinjsko pečenje menja riba. Ako želite da oduševite goste, treba da naučite da je spremate savršeno.

Takođe, kod nas sveža riba nije toliko česta, pa ako koristite smrznute filete ili celu ribu samo je pravilno odmrznite pre upotrebe.

Prženje ribe
Prženje ribefoto: Printscreen/Youtube/ivanalalicki

A sada dolazimo i do trika za prženje.

Domaćicama često predstavlja problem spremanje ribe, ali nema razloga jer postoje mnogi trikovi koji će vam to olakšati. Potrebno je samo da ispratite svaki korak u receptu i jelo će ispasti savršeno.

Tokom posta mnogi ljudi spremaju razne vrste ribe, ali najčešći problem jeste kada se oseti neprijatan miris koji riba zadrži.

Da biste uzbegli ovu neprijatnost za nedeljnim ručkom ili na slavi potrebno je da u tiganj sipate oko 100-125ml mleka i pržite ribu u tome.

Ovaj trik će ne samo ublažiti jak miris već i omekšati ribu toliko da će se raspadat dok je budete jeli.

Isprobajte, stvarno je odlična fora.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.