LEPA BRENA OTKRILA KAKO TREBA DA IZGLEDA PRAVA ŽENA: Jednu stvar MORA DA IMA da muškarci SKRENU OD GLAVE DO PETE
Lepa Brena, Foto: Printscreen/YouTube/ AmiG Show

paŽnja

LEPA BRENA OTKRILA KAKO TREBA DA IZGLEDA PRAVA ŽENA: Jednu stvar MORA DA IMA da muškarci SKRENU OD GLAVE DO PETE

"Prava dama mora da ima, pre svega, svoj novčanik", kazala je zvezda turbo folka za TV Prvu. "On može da joj obezbedi sve, ali i mogućnost da svakome kaže u lice ono što misli i da ne može niko da je kupi", objašnjava Brena

Objavljeno:

Lepa Brena je u centru pažnje kad god se pojavi pa je tako bilo i na nedavnoj promociji njenog novog brenda. I ovog puta je došla u specifičnom modnom izdanju, u neobičnom crnom odelu i sa atraktivnom frizurom.

Kravata kao modni detalj joj je davala pomalo i "bossy look", dok su njeni platinasti talasi kose naglašavali ženstven i damski izgled. Šta, po njenom mišljenju, mora da krasi pravu damu?

"Prava dama mora da ima, pre svega, svoj novčanik", kazala je zvezda turbo folka za TV Prvu. "On može da joj obezbedi sve, ali i mogućnost da svakome kaže u lice ono što misli i da ne može niko da je kupi", objašnjava Brena.

Po njenom mišljenju, suština svih je da se "osećaju dobro u svojoj koži". "Treba da budemo lepe sebi, a kad smo lepe sebi onda nas je baš briga kako je svima ostalima", smeje se pevačica.

Lepa Brena
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svi su još pod utiskom njenog nedavnog gostovanja na koncertu Aleksandre Prijović. Dok su se neki pitali zašto je nije podržala pre serije nastupa u beogradskoj Areni, nekom objavom na Instagramu, na primer, drugi smatraju da upravo Brena i njena porodica i "marketing mašinerija" stoje iza Prijinog uspeha.

I posle izjave kako "prava dama mora da ima svoj novčanik", neki su se pitali da li je time Brena "potkačila" i svoju snajku. Međutim, zlobnicima je upravo svekrva zapušila usta kad se lično pojavila na Prijinom drugom nastupu u Areni što je pokazalo koliko je podržava.

Ni Aleksandra ne propušta da kaže kako je "sa Filipom sve krenulo na bolje", ali naglašava da je svoje pesme i spotove nastavila da plaća sama, od svojih honorara. "Mnogo sam radila, svakog vikenda sam imala nastupe", istakla je gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom".

02:12

GLUMICA SE POTPUNO IZBLAMIRALA PRED BRANKOM SOVRLIĆ, PA SE JAVNO IZVINILA: Pevačica je dobila blaži nervni slom kada me je čula

(Espreso/Lepa i srećna/J.G.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.