OTAC PREDRAG POPOVIĆ OTKRIO ŠTA MISLI O MUŠKARCIMA U USKIM PANTALONAMA: Nije BIRAO reči, OPLEO kao NIKAD PRE
Otac Predrag Popović, Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/DOK ANĐELI SPAVAJU

šok

OTAC PREDRAG POPOVIĆ OTKRIO ŠTA MISLI O MUŠKARCIMA U USKIM PANTALONAMA: Nije BIRAO reči, OPLEO kao NIKAD PRE

Od muškaraca, kako je napisao u opisau videa koji je podeljen na njegove društvene mreže, traži da budu muškarci. Oni pravi. Pa je je i taksativno naveo šta sve od njih 'očekuje'

Objavljeno:

Otac Predrag Popović je u krugovima srpskih pravoslavnih sveštenika poznat kao neko ko na svaku temu govori bez zadrške i iznosi svoje mišljenje bez obzira na to kako će ono biti prihvaćeno među ljudima. Tema koju je nedavno pokrenuo, a koja je izazvala veliku pažnju jesu današnji muškarci.

Pred velikim brojem poštovalaca svog lika i dela otac Predrag govorio je o muškarcima, njihovom izgledu, razmišljanju i delanju u modernom svetu i jasno svima stavio do znanja da se to njemu ništa ne dopada. Od muškaraca, kako je napisao u opisau videa koji je podeljen na njegove društvene mreže, traži da budu muškarci. Oni pravi. Pa je je i taksativno naveo šta sve od njih 'očekuje'.

Njegovo izlaganje vam prenosimo u celosti.

"Muškarci, od vas tražim da budete vitezovi, da prekinete nedolično da se ponašate - slabo i mlitavo, da nosite uske pantalone kao helanke. Da se ponašate kao alfe, da tako razmišljate, da tako delate i da budete muškarci na koje svi mogu da se oslone - i vaša porodica, i vaši prijatelji, i vaša rodbina, i vaše žene. Takve muškarce žene će voleti i otimaće se za njih. Žene su sada brojnije nego muškarci, a kad uzmemo koliko muškaraca nisu muškarci, ispada da su one same", ispričao je pred okupljenima otac Predrag Popović i dobio veliki aplauz.

Otac Predrag Popović
foto: Printscreen/Youtube/Oтац Предраг Поповић

Ne tako ohrabreno je napomenuo na kraju da to nije za aplauz, želeći da stavi do znanja svima da je ovo tema za razmišljanje i promene.

Kakvo je vaše mišljenje u vezi sa ovom temom i načinu na koji je otac Predrag Popović svoje mišljenje izneo?

Pišite nam u komentarima.

02:03

SEVERINA SE UNAKAZILA, TRI PUTA JE POLUPALA NOS! Jelena Maćić sasvim otvoreno o pop zvezdi, a evo šta je rekla o njenom FILMU

(Espreso/Blic žena/Viktor Veličković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.