AKO SANJATE DA JE NEKO UMRO TO NOSI VEOMA JAKO ZNAČENJE: Spremaju se VELIKE PROMENE, pogledajte šta vas čeka
Groblje, Foto: Profimedia

morate da znate

AKO SANJATE DA JE NEKO UMRO TO NOSI VEOMA JAKO ZNAČENJE: Spremaju se VELIKE PROMENE, pogledajte šta vas čeka

Snovi utiču na naš život hteli mi to ili ne, a naročito znaju da budu stresni oni koji se odnose na smrt, svoju ili svojih dragih ljudi

Objavljeno:

Snovi su nešto što čini život svakoga od nas. Nekada mogu biti lepi, pa nam je prosto žao što smo se probudili. Ipak, nije uvek tako. Ponekad imamo košmare iz kojih se teško budimo i posle kojih se osećamo uplašeno ili loše.

Sanjati da je neko umro se obično tumači kao pozitivan znak, da ste nekome produžili život. No, značenje ovog sna se menja u odnosu na situaciju i atmosferu u snu.

Prilikom tumačenja snova važno je da se dobro sagleda životna situacija. Ako ste pod velikim stresom i brigama, to se može manifestovati na vašu podsvest, što je često i uzrok tog sna.

Svaki san ima svoje posebno značenje
Svaki san ima svoje posebno značenjefoto: Kineska medijska grupa

Šta znači sanjati da je neko umro?

Sanjati smrt osobe koju ne poznajete znači da se u poslednje vreme oko vas dešavaju razne promene. One mogu direktno ili indirektno uticati na vaš život.

U pitanju su velike promene kao što je selidba u drugi grad, venčanje bliske osobe, novi posao nekoga od vaših bližnjih ili tome slično.

I pored svih tih promena vi se osećate odsečeno od čitave situacije. Kao da vas ne dotiče to što se dešava i sve vam je to nekako strano.

To može značiti da vam treba vremena da prihvatite da se promena zaista desila i da će se u vašem životu nešto promeniti kako god se vi osećali povodom toga. Budite strpljivi i imajte razumevanja za sebe, jer se svi na svoj način nosimo sa promenama.

Snovi o smrti nisu uvek loši
Snovi o smrti nisu uvek lošifoto: Profimedia

Sanjati smrt bliske osobe

Ako verujete u narodna verovanja, ako sanjate nečiju smrt to znači da ste mu produžili život. Ipak, tumačenja iz sanovnika su drugačija. Prema njima to znači da s nekom osobom niste u dobrim odnosima ili da postoje neke napetosti među vama, a san se tumači kao “umiranje” odnosa sa tom osobom.

Ukoliko sanjate smrt nekoga iz porodice ili vašeg partnera, to znači da vas očekuju velike svađe i to takve svađe koje će zauvek promeniti dinamiku među vama.

Sanjati smrt bivšeg partnera

Kao što smo već napomenuli, sanjati nečiju smrt znači da će se vaš odnos na neki način promeniti. Ali šta znači sanjati smrt osobe koja više nije prisutna u vašem životu, kao, na primer, bivši dečko ili bivši muž.

Ovaj san se tumači tako da je vaš odnos zaista završen i da čak i ako ste imali nade da možete ponovo biti zajedno – to se neće dogoditi. Vaš bivši partner je nastavio dalje i vi treba isto to da učinite.

Bonus video:

05:57

KAKO SE REŠITI NESANICE? Sertifikovani trener spavanja otkrila šta OBAVEZNO IZBEGAVATI ako želimo miran i kvalitetan san

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.