OVAKO IZGLEDA LUKSUZNA UNUTRAŠNJOST SVIH NEKRETNINA NOVAKA I JECE ĐOKOVIĆ: Suvo BOGATSTVO SRBINA, ovo NEMA NI PUTIN
Jelena i Novak Đoković, Foto: Instagram printscreen/jelenadjokovicndf

SKUPO

OVAKO IZGLEDA LUKSUZNA UNUTRAŠNJOST SVIH NEKRETNINA NOVAKA I JECE ĐOKOVIĆ: Suvo BOGATSTVO SRBINA, ovo NEMA NI PUTIN

Jelena ga često koristi za jogu, ali i odmaranje. Jednom prilikom podelila je fotografiju iz svog stana

Objavljeno: 07:38h

Novak i Jelena Đoković napravili su svoju oazu mira širom sveta. Dok trepnu uživaće na različitim destinacijama uređenim po svom ukusu. Šta sve poseduje ovaj moćni par?

1. Monte Karlo

On je odlučio da se preseli u jednom periodu svog života u Monte Karlo. Razlog je dobra klima, ali i lokacija za putovanje na turnire. Pogled sa terase je predivan.

Jelena ga često koristi za jogu, ali i odmaranje. Jednom prilikom podelila je fotografiju iz svog stana.

U dnevnoj sobi imaju veliki TV gde deca oduševljeno prate mečeve tate.

2. Njujork

Jedne godine je "San" pisao da ima dve odvojene jedinice čija je veličina 185 kvadrata. Za stanove je odvojio oko 10 miliona evra i ima prelep pogled na Menhetn. Poseduje veliki bazen, spa čak i teretanu. Stan je u kvartu Soho, a pojedini stanovi imaju svoj bazen.

U komšiliku je i Kristijano Ronaldo koji je pre njega kupio stan u blizini.

3. Beograd

U naselju West 65 Đokovići imaju stan. Reč je o pentahusu koji ima 250 kvadrata, a navodno je platio više od 500.000 evra. Stan je kupio dok je još bio u izgradnji, a ima i tri garažna mesta. Terasa ima 100 kvadrata, a ovaj dom je čist luksuz.

4. Kosmaj

Karaman
foto: Prinstcreen/ Instagram/elenakaraman.essenceofliving

Vila se nalazi na planini nadomak Beograda, a komšije su bile oduševljene kada su saznale da je Đoković postao vlasnik ove nekretnine. Njegovo ime je donelo veliku popularnost ovom kraju, a neki su čak i digli cene zemljišta u blizini vile.

Vila je bila u vlasništvu Elene i Jugoslava Karića, a Đokovići su je kupili za 2,9 miliona evra. Nakon godinu dana renoviranja i ulaganja, kuća je prilagođena potrebama ove poznate porodice i sada izgleda potpuno očaravajuće.

U skladu sa svojim željama, Novak je želeo da kuća bude građena od prirodnih materijala, a dominiraju kamen i drvo. Vila ima više od 400 kvadrata i uključuje i bazen koji je dodatno uređen nakon što su Đokovići postali vlasnici.

5. Pavlovačko jezero

N
foto: Prinstcreen/Youtube/@NOVA_RS

Ovo jezero nalazi se u podnožju Fruške gore, a mnogi su se obradovali kada su saznali da tu Đoković gradi kuću. U mirnom kraju nalazi se vila sa velikim vrtom i terasom. Objekat navodno ima 1.200 kvadrata plus bazen. Inicijator ove kupovine bio je Srđan, a upravo Novakovi roditelji su ti koji često tamo provode praznike. Čest gost u vili je Vesna de Vinča.

6. Majami

Prelep stan sa pogledom na plažu Đokovići su pazarili i u Majami Biču. Umirujući pogled na zaliv, park i grad pruža se sa terase, dok je sam stan oličje luskuza. Ima tri spavaće sobe i isto toliko kupatila, dok u zgradi postoje i dva bazena. U blizini se nalazi i privatni park gde može da provodi dosta vremena sa svojom decom.

7. Marbelja

Pre tri godine kupio je i stan u Marbelji. Navodno je platio oko 10 miliona evra. Kao i sve prethodno odiše elegancijom, luksuzom i raskošnim prostorijama spremnim za uživanje. Prvobitno je iznajmio za vreme pandemije, a onda je odlučio da je kupi.

02:12

BIO JE I OSTAO JEDAN OD NAJVEĆIH ZAVODNIKA NA JAVNOJ SCENI! U braku je sa 30 GODINA mlađom suprugom, a ovo joj govori SVAKI DAN!

(Espreso/Republika/N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.