PUN MESEC U BLIZANCIMA POKOSIĆE 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Donosi TEKTONSKE PROMENE na ljubavnom i poslovnom planu
Pun mesec, Foto: Profimedia

ASTRO

PUN MESEC U BLIZANCIMA POKOSIĆE 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Donosi TEKTONSKE PROMENE na ljubavnom i poslovnom planu

Pun mesec 27. novembra označava kraj jednog ciklusa, donoseći promene u ljubavi ili poslu za mnoge

Objavljeno:

Pun mesec u Blizancima često izaziva emotivne promene, čineći ljude nervoznijim, emotivnijim i sklone plaču. Za Blizance, Strelce, Device i Ribe, ovaj pun mesec donosi poseban izazov.

Blizanci

Sve akumulirano u poslednjim nedeljama kulminiraće za Blizance, podstičući ih da otvoreno izraze svoje misli, bez razmišljanja o mogućem povređivanju drugih ljudi. Savetuje se oprez u komunikaciji kako bi se izbegli nesporazumi.

Pun mesec u blizancima donosi jake preokrete
Pun mesec u blizancima donosi jake preokretefoto: Profimedia

Strelac

Ako ste u teškom ljubavnom odnosu ili braku, ovaj pun mesec predstavlja završni ispit za 2023. godinu koji će odrediti budućnost vašeg odnosa. Kriza je moguća, ali ako je prevaziđete, postoji velika šansa za trajnost odnosa.

Ribe

Pun mesec u Blizancima donosi krizu na poslu za Ribe, podstičući nezadovoljstvo trenutnom situacijom. Postoji želja za promenom posla, s velikom verovatnoćom da će se ta odluka realizovati u narednim mesecima.

Devica

Device će se suočiti s porodičnim problemima ili rešavati stambena pitanja tokom ovog punog meseca. Nije preporučljivo donositi važne odluke u ovom periodu kako biste izbegli eventualna kajanja.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.