ONI BI VAS UJUTRU NAJRADIJE ZGAZILI: Tim horoskopskim ZNACIMA ne pomaže NI KAFA, previše su MRZOVOLJNI
Ilustracija, Foto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

ne obraćajte im se

ONI BI VAS UJUTRU NAJRADIJE ZGAZILI: Tim horoskopskim ZNACIMA ne pomaže NI KAFA, previše su MRZOVOLJNI

Ovi horoskopski znaci ujutru su najmrzovoljniji

Objavljeno:

Jutro je period dana kada se mnogi od nas suočavaju sa različitim raspoloženjima. Za neke ljude to može biti vreme osveženja i novog početka, dok drugi mogu doživeti jutarnje raspoloženje kao izazovno. U svetu horoskopa, postoji verovanje da neki znakovi imaju tendenciju da se probude sa određenim emocijama.

Ovan

Ovnovi, kao vatreni znak, često pokazuju impulsivnost i strast. Njihova reakcija na loše jutro može biti izražena frustracija ili ljutnja, što proizlazi iz njihove prirodne vatrenosti i nestrpljivosti. Ako im jutarnji osećaj "nije dobar" velika je šansa da će im tako proteći ceo dan, što se odražava i na njihovo okruženje.

Karma, Numerologija, Horoskop, Astrologija
foto: Ragma Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Škorpija

Škorpije, poznati po svojoj tajanstvenoj prirodi, mogu nositi težak emocionalni teret, što može rezultirati jutarnjom ljutnjom. Njihova duboka emocionalnost često se manifestuje u intenzivnim jutarnjim emocijama, naročito ako nešto muči njihovu podsvest. Zbog toga bes od ranog jutra za njih nije ništa novo.

Jarac

Jarci, ozbiljni i ambiciozni, mogu patiti od jutarnje mrzovolje zbog visokih standarda koje postavljaju za sebe i druge. Njihova potreba za kontrolom i disciplinom može dovesti do frustracije ako stvari ne idu onako kako su planirali. Oni imaju visoke ciljeve te kada im se neki ne ispuni, postanu ljuti na ceo svet.

Bonus video: Natalna karta Vladimira Putina

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.