NEDELJNI HOROSKOP OD 27. NOVEMBRA DO 03. DECEMBRA: Najpreciznije predviđanje ASTROLOGA donosi nam OGROMNE promene
Horoskop, Foto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

nedeljni horoskop

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. NOVEMBRA DO 03. DECEMBRA: Najpreciznije predviđanje ASTROLOGA donosi nam OGROMNE promene

Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

Objavljeno:

Izbegavajte sukobe sa autoritetima. Posvetite se sebi i svojoj intuiciji. Ne dozvolite da vam mogući pad energije i blokade oduzmu lepo raspoloženje. Sunce i Mars prelaze u vatreni znak Strelca i menjaće energiju kod mnogih. Verujte u svoje želje i ciljeve.

Ovu nedelju će obeležiti pun Mesec u znaku Blizanaca. Osim planetarnih smena koje smo imali na nebu, imaćemo i par napetih aspekata. Ne smemo rasipati energiju. Moramo se osloboditi svega što nas je opterećivalo i krenuti napred. Više opreza u saobraćaju i komunikaciji, sve drugo nekako dobija novu dimenziju i pozitivnu stvarnost.

Ovan

Posao: Ostvarićete svoje planove i želje. Neki će razmišljati o dodatnoj edukaciji. Svi koji posluju sa inostranstvom mogu očekivati prosperitet.

Ljubav: Na ovom segmentu života planovi i želje se realizuju ako se niste zaljubili učinite to. Zauzeti, lepi planovi za budućnost i proširenje porodice.

Zdravlje: Dobro se osećate. Mogući problemi sa bolom u nogama.

Bik

Posao: Lepa pozitivna dešavanja na ovom polju. Mnoge stvari se pokreću nabolje. Bićete zadovoljni finansijama. Izbegavajte sukobe sa saradnicima krajem nedelje.

Ljubav: Bez bitnih dešavanja. Moguća su lepa poznanstva i simpatije u vašem radnom okruženju. Zauzeti, bez promena u vašem odnosu.

Zdravlje: Oprez na alergije i stomačne viruse.

Blizanci

Posao: Odlična nedelja za partnerske poslove, samo što će neki morati da izbegavaju sukobe i nagle preuranjene reakcije. Razmislite dobro pre nego donesete bilo kakve bitne odluke.

Ljubav: Na ovom polju dosta lepih dešavanja. Neki se mogu zaljubiti ako već niste. Zauzeti, oprez u komunikaciji sa partnerom. Više strpljenja i sve će biti kako treba.

Zdravlje: Oprez od prehlada.

Karma, Numerologija, Horoskop, Astrologija
foto: Ragma Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Rak

Posao: Dosta posla i rada ali biće i rezultata. Ako je bilo problema situacija se stabilizuje.

Ljubav: Bez bitnih promena na ovom polju, ali se spremite za lepa dešavanja. Zauzeti, lep odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje: Mogući problemi sa cirkulacijom i oprez od virusnih infekcija.

Lav

Posao: Mnoge dileme ćete rešiti periodu koji je pred vama. Ova nedelja donosi dobru energiju iskoristite je. Zadovoljni ste svojim radom, finansije se popravljaju.

Ljubav: Pozitivna dešavanja. Bićete lepo raspoloženi i spremni za druženja. Partner vas podržava u svemu.

Zdravlje: Dobro se osećate. Blagi oprez na pritisak.

Devica

Posao: Ova nedelja neće doneti bitne promene na ovom polju. Bićete zadovoljni trenutnom situacijom. Ako želite nešto da menjate, nije period za tako nešto. Finansije dobre.

Ljubav: Na ovom segmentu života bez bitnih dešavanja. Zauzeti, blagi oprez u komunikaciji sa partnerom. Moguće su prolazne neduglasice.

Zdravlje: Moguća je pojava hroničnih zdravstvenih problema. Oprez na digestivni trakt.

Vaga

Posao: Polako se kod vas mnoge stvari stabilizuju i rešavaju u vašu korist. Bićete puni energije i očekujte pozitivna dešavanja.

Ljubav: Lep period za vas. Neko vam pokreće emocije. Zauzeti, uživate u društvu voljene osobe.

Zdravlje: Moguća je pojačana nervoza.

Škorpija

Posao: Odličan period za poslovne poduhvate. Bićete zadovoljni tokom dešavanja, kao i zaradom. Samo oprez od preterane potrošnje novca.

Ljubav: Spremite se za uzbudljive događaje od samog kraja nedelje. Zauzeti, izbegavajte nesuglasice. Ako do njih i dođe sve probleme rešite na miran i lep način.

Rak, Horoskop
foto: Victor Watts / Alamy / Alamy / Profimedia

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Strelac

Posao: Dolazi period realizacije vaših ideja i planova. Energije imate, samo ove nedelje budite obazrivi kada je komunikacija u pitanju.

Ljubav: Vi se dobro osećate. Neko se iznenada može pojaviti u vašem životu. Zauzeti pripadnici ovog znaka i podznaka mogu očekivati manje nesuglasice.

Zdravlje: Dobro se osećate. Više odmora priuštite sebi.

Foto: Pexels.com/Dominika Roseclay

Jarac

Posao: Razmišljate o promena i realizaciji nekog projekta kao i daljeg funkcionisanja vezanog za ovo polje. Sve odluke ako možete odložite. Vreme je da dobro razmislite o svemu. Divni rezultati vam predstoje.

Ljubav: Slobodni, više se fokusirajte na ovaj segment života. Zauzeti, može doći do nerazumevanja. Partner očekuje više pažnje.

Zdravlje: Pad imuniteta i nesanice su mogući. Radite na regeneraciji.

Vodolija

Posao: Promene su moguće na ovom polju. Svoje ideje i zamisli zadržite za sebe. Imate podršku bitnih osoba. Mogući su nenadani izdaci, ali svakako situacija nije loša kada su finansije u pitanju.

Ljubav: Vreme je da vam neko opčini. Mogućnost vraćanja osobe iz vaše prošlosti. Zauzeti, nesporazum, jer ne razgovarate dovoljno.

Zdravlje: Oprez na kardiovaskularni sistem.

Ribe

Posao: Moguća je manja napetost i želja za promenama. Ostanite smireni, nije vreme uvođenje novina. Obratite pažnju na potrošnju novca. Ne dozvolite da vas nešto izbaci iz takta.

Ljubav: Slobodni treba da prihvate ponudu za izlazak. Zauzeti, moguće su pojačane strasti, kao i nerazumevanje.

Zdravlje: Moguća je pojava hroničnih zdravstvenih problema.

BONUS VIDEO

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/ona.telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.