DNEVNI HOROSKOP ZA 25. NOVEMBAR: Device da se DOBRO odmore, a evo ko je sve naoštren za LJUBAVNU akciju danas
Horoskop, Foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

današnji horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. NOVEMBAR: Device da se DOBRO odmore, a evo ko je sve naoštren za LJUBAVNU akciju danas

Dnevni horoskop za suboru 25. novembar 2023. godine

Objavljeno:

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 25. novembar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Verovatno ništa posebno, ali u granicama korektnog, trebalo bi da bude ovaj dan za većinu osoba rođenih u astrološkom znaku Ovna.

Ljubav: Kada je reč o dešavanjima u sferi ljubavi, tu se može najaviti vrlo dobar dan da zablistate u nekoj konkretnoj akciji osvajanja nečijih simpatija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Prvi dan vikenda nikako nije povoljan da Bikovi započinju važne razgovore i pregovore o novim profesionalnim projektima.

Ljubav: Ako bude važnih ljubavnih tema za diskusiju sa voljenom osobom, bilo bi dobro da ih nekako odložite za neki drugi dan.

Zdravlje: Ne preterujte sa omiljenim poslasticama.

Horoskop
foto: Andrei Bordeianu / Panthermedia / Profimedia

Blizanci

Posao: Vrlo dobar dan nalazi se pred tipičnim Blizancima, naročito ako su planirali da najviše vremena i energije posvete odmoru i relaksaciji.

Ljubav: Promenljiv dan u sferi ljubavi imaće većina slobodnih Blizanaca. Za one zauzete sva potencijalna dešavanja biće u granicama očekivanog.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Iako ste možda planirali da veći deo ove subote odmarate, nemojte da vas iznenade pozivi za pomoć osoba koje nikako ne možete ignorisati.

Ljubav: Deo vremena i energije trebaće vam za bar jedan lep susret i događaj u sferi ljubavi, koji bi mogao da preraste u nešto značajnije od očekivanog.

Zdravlje: Povedite računa o ishrani, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Suštinski nije loš dan da se Lavovi angažuju i uspešno odrade neke zaostale obaveze. Ipak, nemojte ništa forsirati, ukoliko nije neophodno.

Ljubav: Uživajte u dobrim stvarima i pokušajte da korigujete sitnice kojima niste zadovoljni.

Zdravlje: Osetljivost kardiovaskularnog sistema.

Devica

Posao: Tokom većeg dela prvog dana vikenda Device čeka dosta obaveza, ali i par nesporazuma sa najbližim saradnicima. Biće dovoljno da pokažete malo više razumevanja za drugačija mišljenja i ideje.

Ljubav: Solidan je dan da provedete vreme sa dragom osobom, za opuštene zajedničke aktivnosti, ali ako je moguće, sa što manje kombinacija.

Zdravlje: Pokušajte da napravite što bolji balans između rada i odmora.

Horoskop
foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

Vaga

Posao: Ovaj dan bi mogao da protekne u prilično opuštenoj atmosferi, bar kod tipičnih Vaga. Ono osnovno odradite, ostalo ostavite za neki drugi dan.

Ljubav: Da vam ne bude dosadno u sferi ljubavi, pobrinuće se draga osoba, ali je još veća verovatnoća da vas emotivno prodrma susret i razgovor sa starom simpatijom.

Zdravlje: Osetljivost grla, pluća.

Škorpija

Posao: Prilično opušten radni dan očekuje većinu Škorpija. Uz dosta već isplaniranih obaveza, vrlo je realno da vam iskrsne i neka nova poslovna ponuda, razgovor.

Ljubav: Dan protkan pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem pratiće vas i na ljubavnom planu. Postoji mnogo šansi da se baš onako lepo spojite sa nekim.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Ako uspete da sprovedete okvirni plan, imate odlične šanse da kraj dana dočekate zadovoljniji nego što ste očekivali.

Ljubav: Briga, onih manjih, moglo da bude u sferi ljubavi što zbog vaše nesmotrenosti, što zbog nešto krućih stavova drage osobe, na koje niste navikli.

Zdravlje: Moguće probavne smetnje.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Jarac

Posao: Manje-više, sve je pod kontrolom i tipični Jarčevi imaju veoma realne šanse da sprovedu u delo gotovo sve zamisli za prvi dan ovog vikenda.

Ljubav: Opuštene situacije daju dobru osnovu da pokrenete i uspešno odradite bar jedan konkretan potez u sferi ljubavi. Prilika bi trebalo da se ukaže.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Nema razloga za ozbiljnije poslovno angažovanje danas. Ipak, može vas neko od kolega iznenada pozvati i zatražiti pomoć.

Ljubav: Na ljubavnom planu sve može biti sasvim korektno ako se dovoljno opustite i ne mozgate previše.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: Suštinski, nema ništa kapitalno novo u najavi dešavanja za ovaj prvi dan vikenda kod većine Riba. Mogli biste dan provesti u druženju sa rođacima, kumovima.

Ljubav: Većina astroloških aspekata daje vam dobru osnovu da se dodatno angažujete na polju ljubavi. Realno je da zbog toga budete nagrađeni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/zadovoljna.nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.