OVE RASE PASA SE SKORO NIKADA NE LINJAJU: Ako imate DECU, ovo je najbolji izbor KUĆNOG LJUBIMCA
Ilustracija, Foto: Printscreen

morate znati

OVE RASE PASA SE SKORO NIKADA NE LINJAJU: Ako imate DECU, ovo je najbolji izbor KUĆNOG LJUBIMCA

Ova rasa pasa se skoro nikada ne linja

Objavljeno:

Psi koji ne linjaju posebna su grupa pasa koja je privukla pažnju vlasnika širom sveta. Ovi četvoronožni prijatelji su blagoslov za one koji žive sa alergijama ili jednostavno ne žele da provode sate preturajući po kući kako bi uklonili dlaku svog ljubimca.

Evo nekoliko rasa pasa koje su poznate po tome što linjaju vrlo malo ili uopšte ne linjaju.

Pudla

Pudle su pametni i elegantni psi koji imaju kovrdžavu dlaku koja se ne linja. Njihova kovrdžava tekstura čini da se dlake zadržavaju na telu umjesto da padaju po kući.

Basenji

Ovi mali psi iz Afrike poznati su po svojoj neobičnoj sposobnosti da ne laju, ali i po tome da se vrlo malo linjaju. Njihova kratka dlaka lako se održava i neće vam stvarati probleme s alergijama.

Maltezer
foto: Printscreen/Youtube/Lovely Grooming

Maltezer

Maltezeri su mali beli psi sa svilenkastom dlakom koja se ne linja. Njihova kosa zahteva redovno češljanje, ali nećete se morati brinuti o velikoj količini dlaka po stanu.

Ši-cu

Ova mala azijska rasa takođe ima svilenkastu dlaku koja se retko linja. Ši-cu su odani i prijateljski psi koji će biti savršen dodatak vašem domu.

Kineska čivava

Kineske čivave su još jedna mala rasa koja se ne linja puno. Njihova kratka dlaka zahteva minimalno održavanje i često se uspoređuju s mačkama zbog svoje nežnosti i nezavisnosti.

Bonus video: POLICIJSKI PAS OKI NAPRAVIO POMETNJU U STUDIJU! Jedan je od najboljih tragača, a samo zbog OVOGA ĆE SVE URADITI

03:29

POLICIJSKI PAS OKI NAPRAVIO POMETNJU U STUDIJU! Jedan je od najboljih tragača, a samo zbog OVOGA ĆE SVE URADITI

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.