PAS MOLDAVSKE PREDSEDNICE UGRIZAO PREDSEDNIKA AUSTRIJE ZA RUKU: Snimak NEOBIČNOG INCIDENTA obišao svet! (VIDEO)
Incident, Foto: Printscreen/x/nexta_tv

ŠOK

PAS MOLDAVSKE PREDSEDNICE UGRIZAO PREDSEDNIKA AUSTRIJE ZA RUKU: Snimak NEOBIČNOG INCIDENTA obišao svet! (VIDEO)

Van Der Belen se pojavio sa zavijenom rukom na svom sledećem sastanku

Objavljeno:

Pas moldavske predsednice Maje Sandu "poništio" je protokol u četvrtak i ugrizao austrijskog predsednika Aleksandra Van der Belena za ruku, javili su moldavski mediji.

U izveštajima medija navodi se da se incident dogodio kada su njih dvoje šetali dvorištem predsedničke rezidencije, a Van der Belen je pokušao da pomazi psa, spasioca po imenu Kodrut.

Sandu se izvinila na engleskom i objasnila da se pas uplašio velikog broja ljudi u blizini. Van Der Belen se pojavio sa zavijenom rukom na svom sledećem sastanku, sa predsednikom parlamenta Moldavije.

Razgovori u Kišinjevu, kojima su prisustvovali Van Der Belen i predsednik Solvenije, bili su fokusirani na kandidaturu Moldavije, koja se nalazi između Ukrajine i Rumunije, za pridruživanje Evropskoj uniji.

Sandu, koja je psa udomila nakon što ga je udario automobil, objavila je na društvenim mrežama slike sa svojim ljubimcem i dvojicom predsednika.

Bonus video:

03:05

ISKUSNI DRESER OTKRIVA KAKO REAGOVATI KAD VAS PAS NAPADNE! Pripitomio AGRESIVNU dogu od 70 KG mišića koja je bila na CRNOJ LISTI

(Espreso / Kurir / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.