GOCA TRŽAN OTKRILA SRBIMA KAKO PRAVI NAJBOLJI RIŽOTO: Svaka kuća bi je POŽELELA za domačicu, evo ŠTA RADI S NJIM
Goca Tržan, Foto: Kurir televizija

paŽnja

GOCA TRŽAN OTKRILA SRBIMA KAKO PRAVI NAJBOLJI RIŽOTO: Svaka kuća bi je POŽELELA za domačicu, evo ŠTA RADI S NJIM

Pred kraj dodajte parmezan seckan na kockice i kockice putera i sve lepo promešajt

Objavljeno: 08:52h

Poznata pevačica Goca Tržan dala je recept za njen omiljeni rižoto. Uživajte u savršenom spoju pirinča, mesa i šampinjona.

Potrebno je

šolja pirinča za rižoto

250 g bifteka

150 g šampinjona

15 g sušenih vrganja

kocka za goveđu supu

so, biber, majoran

100 g parmezana

nekoliko kriški pančete

1 ljubičasti luk

300 ml crnog vina

seckani peršun

Priprema

rižoto
foto: Printscreen/Youtube/ Moja mala kuhinja

Biftek isecite na tračice, a šampinjone na četvrtine. Vrganje potopite u vodu. Na ulju propržite sitno seckan crni luk, a zatim dodajte seckani biftek. Malo prodinstajte, a zatim dodajte i šampinjone, pa sve začinite. Promešajte, a onda sipajte pirinač, ostavite da se sve krtko propeče, pa dodajte vrganje i malo vode iz vrganja, pa vino. Ostavite da se sve lagano krčka uz dodavanje proključale vode. U međuvremenu propržite slaninicu. Pred kraj dodajte parmezan seckan na kockice i kockice putera i sve lepo promešajte. Rižoto servirajte na tanjir i dodajte slaninicu i listove peršuna.

01:29

HRANA KOJA JE LEK! Profesor pčelarstva otkrio sve benefite dovoljnog unosa meda: Veoma lako saznajte koja je VAŠA dnevna mera!

(Espreso/alo trpeza)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.