U OVA 3 ZNAKA RAĐAJU SE NAJOPASNIJE SNAJE: Retko ko uspe sa njima da izađe na kraj - temperament im je kao kobac
Svekrva i snaja, Foto: Profimedia

ko bi rekao?!

U OVA 3 ZNAKA RAĐAJU SE NAJOPASNIJE SNAJE: Retko ko uspe sa njima da izađe na kraj - temperament im je kao kobac

One važe za najopasnije snajke

Objavljeno:

Astrolozi tvrde da je odnos između svekrve i snajke često napet i pun konflikata, ali postoje i izuzeci. Naime, svekrve i snajke koje imaju isti horoskopski znak imaju veće šanse za uspešan odnos. Ipak, to ne znači da je sve u znaku, već i karakter i temperament igraju važnu ulogu.

Ovan

Na primer, žene rođene u znaku Ovna su izuzetno energične i vole da komanduju. Ako im se suprotstavite, varnice su neizbežne, pa tako i u odnosu sa svekrvom. Ipak, ako budete otvoreni i kažete joj šta mislite, možete očekivati da se stvari smire. Žene Ovnovi su žene sa dugim jezikom i nestalnim temperamentom. Mogu biti prijatne i zabavne, ali ako im stanete na put, naći će način da vam se osvete. Pazite šta govorite u njihovom prisustvu!

Ovan, Horoskop, Sazvežđe
foto: Profimedia

Device

Device su pedantne i staložene, ali mogu biti opsesivne u nekim situacijama. Astrolozi tvrde da su one jedne od naopasnijih, jer nećete znati šta zaista misli o vama. Nije tako retko da ove žene okrenu muškarca protiv cele njegove porodice.

Vage

Vage su prefine, ali i perfidne snajke. Teško se dogovaraju oko najvažnijih stvari, a sitni detalji mogu biti okidač za sukob. Budite tolerantni prema njima.

BONUS VIDEO

05:04

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.