HOROSKOPSKI ZNAKOVI KOJIMA SE SMEŠI BRAK U 2024. GODINI: Spremni ili ne - spremajte svatove, ovo su budući mladenci
Venčanje, Foto: Profimedia

biće slavlja!

HOROSKOPSKI ZNAKOVI KOJIMA SE SMEŠI BRAK U 2024. GODINI: Spremni ili ne - spremajte svatove, ovo su budući mladenci

Ako jedva čekate 2024. godinu i pitate se da li će vam doneti venčanje, zvezde su vam spremile odgovor.

Objavljeno:

Zavirite u budućnost, ali znajte da vam horoskop nudi samo orijentaciju, a ne i garanciju.

Tako shvatite i astro prognozu na temu - koji horoskopski znakovi imaju šansu da stupe u brak sledeće godine.

OVAN

Ovan je znak vatrenog i avanturističkog temperamenta i nije ga lako obuzdati. Međutim, upravo ovaj duh će ga učiniti neodoljivim naredne godine pa potencijalni partner lako može da padne na kolena. Najbolje šanse za venčanje su u prvoj polovini godine. Ako kažete "da", sledi srećan period.

Ovan, Horoskop, Sazvežđe
foto: Profimedia

BIK

Bik je poznat po svojoj stabilnosti, ali horoskop mu predviđa dosta turbulencija u 2024. godini. Na ljubavnom planu, moguć je prekid ljubavne veze, ali će baš on dovesti do potencijalnog braka. Kad se partneri razdvoje, slegnu se strasti, a oni trezveno razmisle o tome koliko ljubavi i poštovanja međusobno osećaju, to će ih vratiti u još skladniju zajednicu. Sledi pomirenje, pa venčanje.

RAK

Rak je jedan od najosetljivijih znakova u horoskopu, uvek spreman da pomogne. Spremnost da brinete za partnera i da mu se posvetite može da dođe do izražaja upravo u 2024. godini. Astrolozi tvrde da vam se značajne stvari mogu desiti na nekom putovanju, pa ako to bude baš s partnerom, očekujte ponudu za brak.

Rak, Horoskop
foto: Victor Watts / Alamy / Alamy / Profimedia

ŠKORPIJA

Škorpija se vodi strašću, a upravo to će privući vašeg partnera u 2024. godini. Romantika i uživanje vas vode do krupnih obećanja, a najviše šanse za brak horoskop najavljuje onima koji su već ranije stali pred matičara. Zaboravite šta tada nije funkcionisalo, ovoga puta - veća sreća!

JARAC

Uporni i ambiciozni Jarac je nezaustavljiv kad nešto zacrta, a za 2024. godinu je rešio da sredi svoj bračni status. Ako je po pitanju emocija možda malo i zbunjen, osećaj uzajamnog poštovanja i razumevanja će ga sigurno uveriti da je vreme za venčanje.

BONUS VIDEO

01:30

UDALA SAM SE I NIŠTA SE NIJE PROMENILO MEĐU NAMA, SVE ZBOG OVOGA! Danica Krstić otkrila kakvo razmišljanje može da očuva brak

(Espreso/magazin.novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.