ONA JE NAJBOGATIJA GLUMICA NA SVETU A NIKO JE NE PREPOZNAJE: Udala se za BIZNISMENA i MILIJARDERA evo kako IZGLEDA
Džejmi Gerc, Foto: Prinstcreen/Youtube/MyTalkShowHeroes

OTKRIVAMO

ONA JE NAJBOGATIJA GLUMICA NA SVETU A NIKO JE NE PREPOZNAJE: Udala se za BIZNISMENA i MILIJARDERA evo kako IZGLEDA

Gerc i njen suprug Toni Resler su suvlasnici NBA tima "Atlanta Hawks" i manjinski vlasnici "Milwaukee Beaversa".

Objavljeno:

Kada pomislite na najbogatiju glumicu sveta - možda ćete se setiti Jenifer Lopez, Džulije Roberts, Riz Viterspun, ali retko ko će zapravo znati onu na vrhu liste po svom bogatstvu - Džejmi Gerc.

Radi se o Džejmi Gerc čija neto vrednost iznosi tri milijarde dolara. Na pomen njenog imena teško da ćete se setiti njenih uloga, premda se pojavljivala u ostvarenjima poput "Twistera" ili "Sixteen Candles".

Takođe, pojavljivala se i u TV serijama poput "Seinfelda", "Moderne porodice" te ostvarenja "This is Us". Neki od njenih drugih projekata uključuju "Crossroads", "Quicksilver" i "The Neighbours".

Ovi glumački angažmani joj svakako nisu sami bili dovoljni da bi joj prikupila bogatstvo koje premašuje vrednost zvezda poput Roberta De Nira ili Adama Sandlera.

Gerc i njen suprug Toni Resler su suvlasnici NBA tima "Atlanta Hawks" i manjinski vlasnici "Milwaukee Beaversa". Resler je biznismen milijarder s neto bogatstvom procijenjenim na 7,5 milijardi dolara.

Također, su Gertc i Resler poznati i po svojim dobrotvornim poduhvatima - 2012. godine "Fond Giving Back" imenovao je par kao donatora broj jedan u dobrotvorne svrhe od bilo koje druge poznate ličnosti nakon rekordnih 10 miliona dolara donacije Resler-Gertc fondaciji, koja se prvenstveno fokusira na umetnost, obrazovanje i zdravstvo.

Gertc je također direktor odbora za "Melanoma Research Alliance".

00:36

Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.