OBUKLA SPORTSKI BRUS KOJI MNOGO OTKRIVA, SVE OČI BILE UPRETE U NJU: Muškarci joj poručili SAMO JEDNO, BLAM (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen TikTok/annapartlow

morate da pogledate

OBUKLA SPORTSKI BRUS KOJI MNOGO OTKRIVA, SVE OČI BILE UPRETE U NJU: Muškarci joj poručili SAMO JEDNO, BLAM (VIDEO)

Ena je pronašla idealni dvodelni set za vežbanje i to u pastelnožutoj boji

Objavljeno: 14:12h

Ena Partlou je tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati 93.000 ljudi. Ona uglavnom objavljuje sadržaj sa vežbanja, kao i iz svakodnevnog života. Međutim, nedavno je imala incident u teretani za koji se nada da je prošao neopaženo.

Ena je pronašla idealni dvodelni set za vežbanje i to u pastelnožutoj boji. Iako to ne praktikuje, ova devojka se opredelila da u teretanu ode u helankama i sportskom brushalteru. Međutim, posle serije vežbi krenula je da odradi trbušnjake, bez kojih nijedan odlazak na vežbanje ne bi bio kompletan. Ona je čak uparila i žute slušalice sa garderobom i smatrala je da će ovo biti nešto u čemu će često trenirati, ali onda je usledila neprijatnost.

@annapartlow I stay shoving a sweatshirt under there trying to hide it 😩 #abs #gym #gymtok #annapartlow #funny #gymthings #humiliation #backfarts ♬ original sound - ❦

Kada je legla na prostirku za vežbanje i kada je počela da se savija radeći trbušnjake, njen brushalter se otirao o prostirku i pravio čudne zvuke. Vrhunac cele priče je što ova devojka zbog slušalica nije odmah shvatila o čemu se radi. Tek je na kraju uvidela da usled trenja materijala od kog je njen sportski brushalter, njenog golog struka i prostirke zvuk koji se oslobađa usled vežbe je identičan kao u slučaju kada neka osoba ima gasove. Ena je to tek na kraju serije vežbi shvatila i usnimila je kako izgleda.

- Najneprijatniji momenat nošenja samog brushaltera u gornjem delu tela u teretani - piše u opisu snimka na TikTok nalogu ove devojke, a o tome je pisao i San.

Snimak je pogledan 12.000 puta, dok su mnogi korisnici podelili i svoja slična iskustva.

- Da sam na tvome mestu samo bih se pokupila i otišla, naravno da se nikad više ne bih vratila u tu teretanu.

- Možda si se izblamirala, ali opusti se, u teretani si, tu se ljudi blamiraju na razne načine.

- Bolje da odeš kući, presvučeš se i nađeš drugu tertanu.

- Ha ha haaaaaaaaaa, tako se i pevačica Keti Peri pravdala da je imala sličan incident navodno zbog haljine, ali ko da joj veruje.

- Užas, koji blam.

Ena je pre toga podelila snimak na TikToku na kome objašnjava kako u pauzama vežbi gleda na internetu šta bi sledeće mogla da radi i tako zavši gledajući društvene mreže, dok totalno zaboravi na vežbe koje bi sledeće mogla da uradi.

Bonus video:

05:31

Danas na meniju kod Seke i Raše krompir harmonika!

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.