"DOŠLO JE DO UMORA, NEIZVESNOSTI": Jelena Đoković otkrila šta se DEŠAVA U PORODICI, problemi ISCURILI U JAVNOST
Jelena Đoković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

priznala

"DOŠLO JE DO UMORA, NEIZVESNOSTI": Jelena Đoković otkrila šta se DEŠAVA U PORODICI, problemi ISCURILI U JAVNOST

Mama s "punim radnim vremenom" se suočava sa mnogim izazovima u vaspitanju dece.Stefan i Tara su potpuno različiti i to se videlo još po rođenju.

Objavljeno: 12:49h

Kada je gledaju na tribinama teniskih igrališta,Jelena Đoković svima izgleda nežno i krhko, doterana i uvek s blagim osmehom.

Međutim, iza toga se, po rečima žene Novaka Đokovića, krije velika snaga. "Ja sebe doživljavam kao neku vrbu, onako malu, tanku, koju vetrovi lome, a nikako da me slome.

Onda ja verujem da je to više snaga, nego blagost, ali svako će reći svoje", ispričala je Jelena u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

Novak Đoković, Jelena Đoković, Jahanje
foto: etnokatundurmitor/Instagram

Mama s "punim radnim vremenom" se suočava sa mnogim izazovima u vaspitanju dece.Stefan i Tara su potpuno različiti i to se videlo još po rođenju.

"Kada sam sa Stefanom prvi put postala majka, on je, da kažem, bio baš mučeno dete. Imao je mamu koja je mislila da je celu teoriju savladala, a onda kada se desila praksa, došlo je do umora, neizvesnosti i da je svaka greška koju napravim, kao smak sveta.

Prvo dete obično nastrada. Već do drugog deteta sam malo napredovala", priznala je Jelena i dodala da Tara ima izrazito jak karakter, kao i da voli da se sređuje i šminka.

"Potpuno je drugačija. Kada sam bila trudna sa njom, stalno sam se sređivala. To je bio njen uticaj iznutra. Jednostavno je takva, a ima veliki uticaj i na tatu", rekla je supruga Nova Đokovića i otkrila da sa ćerkom zbog njenog čvrstog karaktera ima često neslaganja, a onda je kroz osmeh opisala i situaciju koja se pre neki dan dogodila:

Novak Đoković, Jelena Đoković, Deca
foto: Printscreen Instagram/jelenadjokovicnsf

"Posvađale smo se pred spavanje, jer ona neće da ide u krevet kada joj kažem da ide da spava. Meni to ne prija, jer to je rutina i znamo kada se ide na spavanje i sada ja tebe treba da jurim. Ona tada namerno obuje rolere po kući da vozi.

U mojoj glavi je to nedopustivo, da se roleri voze po kući. Na kraju smo sedele i ona je meni rekla 'Ti nisi moja mama. Izađi iz kupatila', pošto sam joj rekla da opere zube", ispričala je Jelena i dodala:

"Ja bih volela da ja i ti duže vremena provedemo grleći se, mazeći se, nego u ovom procesu, gde ja tebe molim da se središ. Onda je bila jako ljuta na mene i između ostalog i rečenica da joj nisam mama, što je mene jako zabolela, ali na kraju se pomirimo i ona je zaspala u mom naručju.

Ipak, taj proces je da me na nosilima iznesu. To je znak da ja nemam formulu. Ne znam da li postoji idealan brak, prijateljstvo, posao, poslovni saradnik. U bilo kojoj interakciji između dva ljudska bića, mora da postoji neslaganje, konflikt, da to mnogo mirnije razrešimo, a ne agresija, tuča, oduzimanje svega", rekla je Jelena.

00:53

JANA BEZ OPERACIJE MOŽE DA ŽIVI 6 MESECI Neutešna majka u trci s vremenom za život ćerke: Do 3. novembra nam nedostaje 57.000 €

(Espreso/Lepa i srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.