PSIHOTERAPEUT OTKRIO NOV NAČIN DOLASKA DO ORGAZMA KOJI JE ZALUDEO SVET: Radi se BEZ RUKU, odlepićete kada ga vidite
Orgazam, Foto: Profimedia

paŽnja

PSIHOTERAPEUT OTKRIO NOV NAČIN DOLASKA DO ORGAZMA KOJI JE ZALUDEO SVET: Radi se BEZ RUKU, odlepićete kada ga vidite

Ako ste mislili da postizinje vrhunca bez ruku nije moguće, prevarili ste se

Objavljeno: 13:49h

Psihoterapeutkinja je objasnila kako se najbolje postiže vrhunac bez ruku, odnosno, "hand-free" samozadovoljavanje.

Ako ste mislili da postizinje vrhunca bez ruku nije moguće, prevarili ste se. "Vrhunac bez ruku je bilo koja vrsta vrhunca koja ne uključuje upotrebu ruku ili prstiju osobe koja ga doživljava. Ako ne koristite ruke za stimulisanje tela, to možete da smatrate 'hands-free' stimulacijom. To može da uključuje ​​upotrebu igračaka, energije, rada na disanju, druge delove tela ili samo um. Ako zaista želite iskustvo bez ruku, možete da se odlučite za tehniku ​​koja ne uključuje ni tuđe ruke, već tehniku ​​koja je potpuno bez dodira", pojasnila je psihoterapeutkinja Džesmin Džonson Dekosta.

Disanje

Disanje za vrhunac je praksa svesnog disanja radi doživljavanja intimnog užitka. Fokusirajući se na svoje disanje, možete da usmerite svoju energiju kroz svoje telo. Umesto da ograničite svoje zadovoljstvo, stvarate prostor za svaku vrstu senzacije.

Orgazam
foto: Profimedia

Igranje sa vodom

Ispostavilo se da je voda odličan izvor stimulacije za neke ljude. 'Hands-free' alat je upravo to, voda, napominje Džesmin i dodaje da ako želite da koristite alat, tuš može da vam pomogne. "Sledeći put u kadi ili pod tušem, budite kreativni. Eksperimentišite sa pritiskom vode na različitim delovima tela. U igri su dozvoljene i igračke. Korišćenje tuša može da pruži sjajan osećaj", savetovala je Džesmin.

Igračke za odrasle

Pronađite igračku koja odgovara vašem iskustvu. "Uživajte u ritmu i pritisku koje ovo produženje vaših ruku (ili ruku vašeg partnera) može da proizvede", rekla je Džesmin. Neke igračke mogu da pruže i posebno iskustvo bez ruku. Postoje nosive igračke, igračke sa daljinskim upravljanjem i igračke koje uopšte ne uključuju fizički kontakt. Tu su razni prstenovi, kao i donji veš kojim upravlja vaš telefon, a to je samo početak.

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.